Βαυαρικό πάρτι στο Ανόβερο (VIDEO)

18:32 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: HDI Arena

Χωρίς πολλά από τα αστέρια της η Μπάγερν πέρασε σαν καταιγίδα από το Ανόβερο "φιλοδωρώντας" την τοπική ομάδα με τέσσερα γκολ. Ο Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 25' με κεφαλιά και εννέα λεπτά μετά ο Αλκάνταρα βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με κε σουτ έκανε το 0-2. Στο 59' ένα

εκπληκτικό τακουνάκι του Αλάμπα ο Μίλερ με πλασέ σκόραρε και πάλι. Το 0-4 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Μάντζουκιτς στο 66'.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Ραϊτοράλ, Μαρσέλο, Σουλτς, Ποκονιόλι, Σμίντεμπαχ, Στιντλ (68'Αντρέασεν), Χούζτι, Μπιτνεκούρ (37'Πριμπ), Ρούντνιεφς, Ντιούφ (78'Σόμπιετς).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Στάρκε, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Λαμ, Τιάγκο, Μίλερ (62'Ρόμπεν), Σβαϊνστάιγκερ (72'Πισάρο), Γκέτσε (67'Κρόος), Μάντζουκιτς.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Commerzbank Arena

Παρότι έπαιξε για περίπου μια ώρα με δέκα παίκτες η Βέρντερ κατάφερε να πάρει βαθμό από την Άιντραχτ μετά από ένα ματς που έληξε χωρίς γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Φέλιξ Κρόος να αποβάλλεται στο 34' και στη συνέχεια αμύνθηκαν. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες παραμένουν μαζί στις... παρυφές της ζώνης του υποβιβασμού.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Γιουνγκ, Σαμπράνο, Μάντλουνγκ (46'Άιγκνερ), Οτζίπκα, Ρόντε, Σβέγκλερ, Ρους, Φλουμ (64'Ινούι), Μέιερ, Χοσέλου.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Βολφ, Ιγκνιόφσκι, Πρεντ, Κρόος, Καλντιρόλα, Μπαργκφρέντε, Μακιάντι, Γιουνούζοβιτς, Ομπράνιακ (80'Γκέμπρε Σελάσιε), Πέτερσεν (36'Γκαρσία), Ντι Σάντο (86'Ελία).

Keywords
Τυχαία Θέματα