Preview 6ης αγωνιστικής

00:26 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15/aek365/NOVA)

Για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Λεβαδειακό.
Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης, αφού βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση μετά τη νίκη επί της Δόξα Δράμας.
Ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 πηγαίνουν στην Τρίπολη με ανεβασμένη ψυχολογία για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι

αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Τσίμο Ναβάρο, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Αντώνης Λαδάκης, Λέαντρο Αλβάρες, Μάριο Μπρέσκα, Ράγιος, Έγκον, Χούλι, Ηλίας Σολάκης, Εμμάνουελ Φρανκού και Εμμάνουελ Περόνε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιανα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Zahui, Φαβάλι, Σάντζες, Χουμπίνιο, Βασιλείου, Πόποβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (19:30/aek365/NOVA)

Ένα πολύ καλό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Δόξα Δράμας για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Εκεί οι γηπεδούχοι θέλουν να αρχίσουν ένα σερί που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.
Η νίκη για τους είναι επιτακτική ανάγκη, αφού εδώ και δύο μήνες δεν έχουν πάρει ένα «τρίποντο» και τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να παλέψουν μέχρι το τέλος για την παραμονή τους.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι, Ακαλέ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δεν έχει ανακοινωθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα