Preview 27ης αγωνιστικής

23:52 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΔΟΞΑ ΔΡ.(19:00 NET,aek365)

Μονόπλευρο θα είναι το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση των Πηγαδίων. Αυτή που καίγεται για βαθμούς είναι η Ξάνθη, καθώς μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες παλεύει για την παραμονή. Από την πλευρά της η Δόξα Δράμας θα παλέψει για το καλύτερο χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί .

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΞΑΝΘΗ(Ουζουνίδης): Δεν έχει ανακοινωθεί

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Δαύκος, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Στεργιανός, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Κάπελ, Κυβελίδης, Αραβίδης, Λεάντρο, Γκαρακλίδης, Κουμπρόγλου, Κατσικογιάννης, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η.(19:00 NOVA,aek365)

Ωραίο θέαμα περιμένουμε στο παιχνίδι της Τρίπολης από τις δύο ομάδες. Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει τη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το βαρύ 7-2 με τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΟΦΗ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα μήνα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Τσιώλης): Γιώργος Μπαντής, Μανώλης Στεφανάκος, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Αναστάσιος Τσουμάγκας, Λαουτάρο Φορμίκα, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Παναγιώτης Πετρούσης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Λέαντρο Αλβάρεζ, Αντώνης Λαδάκης, Μάριο Μπρέσκα, Ροζέριο Μάρτινς, Έγκον, Χούλι, Εμμάνουελ Φρανκού, Εμάνουελ Περόνε, Ηλίας Σολάκης και Τάσος Μπακασέτας.

ΟΦΗ(Αναστόπουλος): Ξενοδόχωβ, Σαχσανίδης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Σόουζα, Γεωργίου, Βάντο, Πίτσος, Νύκταρης, Ουκκάρ, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεθ, Παπουλής, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Μονιάκης, Χαριτωνίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.(19:00 NOVA.aek365)

Κρίσιμη αναμέτρηση έχουμε και στην Κρήτη. Εκεί ο γηπεδούχος Εργοτέλης θέλει επιτακτικά τη νίκη για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει την καταπληκτική του πορεία, που τον έχει φέρει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Καραγεωργιου): Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Κανδηλάκης, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Καρέλης, Σασιασβίλι, Χαντί, Μπουχαλάκης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Ρέντζας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Δώνης): Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Αθανασίου, Γιαννούλης, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Καραμάνος, Επστάιν, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μπάλλας, Σφακιανάκης.

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ενδιαφέρον παιχνίδι θα παιχτεί στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι μετά το 0-4 επί της Κέρκυρας, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να μπει με φόρα στα πλέι οφ. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί από μια δύσκολη έδρα και να συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ(Μπόλονι):

Keywords
Τυχαία Θέματα