«Να φέρουμε την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια»

21:32 17/3/2015 - Πηγή: AEK365

Επιθυμία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ είναι να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως είπε ο Νίκος Χατζηκωνσταντίνου στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ». «Σίγουρα μου δίνει αυτοπεποίθηση η εμφάνιση απέναντι στον Διομήδη γιατί παίζαμε με έναν από τους διεκδικητές του τίτλου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της

ομάδας ως τώρα αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε φέτος. Είμαι χαρούμενος και για την δική μου πορεία και θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα ουσιαστικά, ειδικά τώρα που η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν κάτι μαγικό αυτό που πετύχαμε. Ανατρέψαμε όλα τα προγνωστικά αποκλείοντας τον Διομήδη και είμαι πανευτυχής που θα παίξω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε έναν τελικό Κυπέλλου. Θεωρώ ότι σε έναν τελικό δεν χωράνε προγνωστικά και φαβορί, ειδικά όταν οι δύο αυτές ομάδες είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο και είμαι σίγουρος ότι εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε για να φέρουμε την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παίκτης της «Ένωσης».

Για τον Μπακαούκα: «Ο Μπακαούκας είναι αρχηγός με όλη την έννοια της λέξης και μοιραζόμαστε όλα τα «μυστικά της θέσης». Είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Είναι τύχη να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα και να έχεις συμπαίκτη τον Μπακαούκα. Αποτελεί πρότυπο για μένα και για κάθε αθλητή καθώς παρόλο τα χρόνια που περνάνε αυτός είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και δείχνει να μην τον επηρεάζει τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα