Preview 23ης αγωνιστικής

00:14 7/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00/NS3

Λεβαδειακός και Γιάννενα ανοίγουν την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 0-0 με τη Κέρκυρα και θέλουν τη νίκη για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.
Στην αποστολή επιστρέφει ο Ζίτο που εξέτισε την ποινή του.
Ενώ, ο ΠΑΣ θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Πετράκης πήρε 18 παίκτες στην αποστολή, όπως και στο προηγούμενο ματς, αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός:Στρατηλάτης,

Σηφάκης, Τριποτσέρης, Τομάς, Πίντερ, Σκέμπης, Κώτσιος, Μάγκας, Στάθης, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Γκόμεζ, Πελέ, Κατίδης, Μιλοσάβλιεβ, Ζίτο, Ορτέγκα, Μάντζιος και Γιακουμάκης.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μανιάς, Σαπαλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσάβες, Ακόστα, Κοροβέσης, Χαρίσης, Γιάκος, Σκόνδρας, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα, Αυγενικού.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Ο.Φ.Η. 17:15/NS1

Στην Κρήτη υπάρχει Κρητικό ντέρμπι, καθώς ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, καθώς βρίσκονται χαμηλά. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς, που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.
Ενώ, ο ΟΦΗ που βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και με παιχνίδι λιγότερο επιθυμεί να πάρει το.. διπλό. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον Τζορτζ, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Αλέξης Περογαμβράκης, έπειτα από τέσσερις μήνες. Αντίθετα, εκτός, πέραν από τους νεοαποκτηθέντες, έμεινε και ο Γιαγκιόζης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Εργοτέλης: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ, Μπολάκης, Μαραθιανός και Περογαμβράκης.

ΟΦΗ: Σαράνοφ, Καβουσάκης, Πίτσος, Φίντελεφ, Λουβιόν, Καζναφέρης, Μπόε - Καν, Κοζορώνης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Γκορκς, Γιουσούφ, Καλέ, Χαντί, Χουλά, Τζίλας, Ολαϊτάν, Τζανακάκης, Σολάρι και Μπουρσέλης.

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:30/NS2

Στη Βέροια η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία για να παραμείνουν ψηλά.
Ο Γκρανέρο δεν υπολογίζει στους Καλί και Μπραγκάν που είναι τραυματίες, αλλά και τον τιμωρημένο Μπαλάφα. Αντίθετα, στην αποστολή είναι οι Βέρτζος και Μπατιόν που εξέτισαν.
Ενώ, ο Ατρόμητος χρειάζεται το διπλό για να μην υποχωρήσει κι άλλο στη βαθμολογία. Ο Κορακάκης, απέκλεισε τους Γεωργίου, Μπάρκας και Κοντοές.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια:Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαλόν, Μαραγκός, Μπατιόν, Βάσκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Ναζλίδης, Κάμπορα.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Γκαρσία, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καράσκο, Μαρσελίνιο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Αγκουαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα