Νίκη -και με «μισό πόντο»- για... χίλιους λόγους

00:09 7/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στο «3 στα 3», πριν τα «κολλητά» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στοχεύει η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, μια έδρα από την οποία έφυγε τελευταία φορά νικήτρια τη σεζόν 2003-04.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, με τρεις νίκες σε 14 αγωνιστικές, και, προερχόμενοι από τρεις συναπτές ήττες, θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή

τους στο ντεμπούτο του Κρις Χουγκάζ στον πάγκο τους, έστω και χωρίς τους Χάνκοκ - Ταπούτο.

Για την ΑΕΚ, η νίκη είναι επιτακτική για ουσιαστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ζητούμενο για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, που είδε τον Σαρικόπουλο να ανεβάζει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, είναι και να εδραιωθεί στην 5η θέση και να ξορκίσει τους δαίμονες της στα εκτός έδρας (1 νίκη σε 7 ματς) και δη απέναντι σε ουραγούς (ήττες από Πανελευσινιακό και Τρίκαλα).

Η διαφορά των δύο αντιπάλων είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο το υψηλό βαθμολογικό κίνητρο των κυανέρυθρων σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που αναμένεται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, καθιστά τον αγώνα μια πολύ καλή «πρόβα τζενεράλε», πριν πέσει στα βαθιά με τους «αιωνίους».

Keywords
Τυχαία Θέματα