Ζαρός-Ηρόδοτος 0-1

Μεγάλη νίκη πήρε ο Ηρόδοτος μέσα στην έδρα του Ζαρού, αφού με αυτό το «τρίποντο» εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο ντέρμπι του Ηρακλείου και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη νίκη.

Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Ηρόδοτο. Ο Παπαδάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του μεσσαρίτικου συλλόγου, μετά από ωραίο σουτ που πραγματοποίησε. Το σκορ άνοιξε στο 75’ ο Κοκκινάκης, με διπλή προσπάθεια. Με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ο επιθετικός του Ηροδότου βρέθηκε σε θέση βολής, με τον Φούλγκερ να αποκρούει

ασταθώς. Η μπάλα έφτασε ξανά στον Κοκκινάκη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Στο 86’ μάλιστα, ο Ζαρός έμεινε με 10 παίκτες, μετά από αποβολή Λουλιάδη για διαμαρτυρία, κάνοντας το έργο της ομάδας του ακόμα πιο δύσκολο για να φτάσει στην ισοφάριση.

Ζαρός (Αντώνης Καλογεράκης):Φούλγκερ, Πρινιανάκης, Πολυμερίδης, Λουλιάδης, Αναγνωστάκης (75’ Πλύγκος), Διγενής, Χαλκιαδάκης, Προβιδάκης (75’ Καλεμάκης), Κλαπάκης Β, Ανδριαδάκης (80’ Τσαΐνης), Κλαπάκης Γ.

Ηρόδοτος (Νίκος Ανδριανάκης):Καρλής, Μαγάκης Μ, Μαγάκης Κ (68’ Προβιδάκης), Μαυρίδης, Χαρίτος, Κοκκινάκης (82’ Μπαλάφας), Παπαδάκης, Χαντζής, Φράγκος, Παπαδόπουλος, Κώττης (90’ Δροσάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα