Υπάρχει τρόπος για να μείνει ο Φερέιρα!

Οι πιθανότητες αποχώρησης του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αρκετές αυτή τη στιγμή, αλλά ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης της 8ης Μαΐου, υπάρχουν τρία ζητήματα στο μυαλό του Πορτογάλου, που αν ικανοποιηθούν μπορούν να τον κρατήσουν στην Παιανία

Η δεινή θέση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή

σπρώχνουν κάθε μέρα και περισσότερο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα προς την έξοδο. Ο Πορτογάλος ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφασή του. Σε συζητήσεις που έχει κάνει με δικούς του ανθρώπους έχει εξηγήσει το τρίπτυχο που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να τον κρατήσει στον «πράσινο» πάγκο για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο.

Η πρώτη προϋπόθεση έχει να κάνει με την διοικητική σταθερότητα. Αν από τη Γενική Συνέλευση της 8ης Μαΐου προκύψει νέο διοικητικό σχήμα, το οποίο θα τον πείσει πως θα είναι ισχυρό και τουλάχιστον θα καλύπτει τις υποχρεώσεις του προς παίκτες και προσωπικό, τότε η υπόθεση της παραμονής του θα μπει σε νέες βάσεις.

Πολύ σημαντικό για τον ίδιο είναι επίσης, η διοίκηση που θα προκύψει να έχει ένα ξεκάθαρο ποδοσφαιρικό πλάνο, το οποίο θα τηρείται. Ο Πορτογάλος δεν θέλει κάποιο τεράστιο μπάτζετ και αμέτρητες μεταγραφές για να «χτίσει» τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν. Αυτό που θέλει είναι να μπορεί να φέρει τους παίκτες που έχει ο ίδιος ανάγκη, στη λογική του Ζέκα.

Η τρίτη προϋπόθεση έχει να κάνει με την οργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος θεωρεί πως το παρασκήνιο στην Ελλάδα είναι ικανό για όλα και δεν αρκεί να έχεις μια αξιόλογη ομάδα. Το 50-50 είναι μια σημαντική προϋπόθεση για τον Φερέιρα και θεωρεί πως η ομάδα του φέτος δεν το είχε. Ξέρει πως είναι δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά τουλάχιστον θέλει να δει να γίνονται προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα