Euro 2012: Χόγκντσον ο... εκλεκτός για την Αγγλία

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έκανε την πρώτη της κίνηση προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Φάμπιο Καπέλο, καθώς εξασφάλισε άδεια από την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον να συζητήσει με τον Ρόι Χόνγκτσον το ενδεχόμενο συνεργασίας τους!

Ο Χάρι Ρέντναπ είναι εδώ και καιρό το μεγάλο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο των «τριών λιονταριών», αντικαθιστώντας τον Καπέλο που παραιτήθηκε τον Φλεβάρη, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον προπονητή της Τότεναμ.

Αντ' αυτού, η πρώτη κίνηση της Ομοσπονδίας ήταν να εξασφαλίσει άδεια από την Γουέστ Μπρομ προκειμένου να ξεκινήσει

συζητήσεις με τον -προφανώς νούμερο ένα υποψήφιο- Χόνγκτσον και το διοικητικό συμβούλιο πήρε το «πράσινο φως» από τον πρόεδρο των «μπάγκις», Τζέρεμι Πιρς!

«Είμαι ευγνώμων στον Τζέρεμι και όλους στην Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον για την συνεργασία τους και την προθυμία τους να μας αφήσουν να προσεγγίσουμε τον Ρόι, με τον οποίο κι έχω πλέον ήδη μιλήσει. Είναι ο μοναδικός προπονητής που έχουμε πλησιάσει και περιμένουμε να κάνουμε ένα ραντεβού παραμένοντας εντός του χρονοδιαγράμματος που είχαμε θέσει μετά την αποχώρηση του Καπέλο», σχολίασε ο πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ντέιβιντ Μπέρνσταϊν.

Keywords
Τυχαία Θέματα