Ξανά στα γαλανόλευκα Χατζηθεοδώρου και Δεληγιάννης

18:01 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μετά από πολυετή απουσία, οι δύο έμπειροι πολίστες τίθενται ξανά στις υπηρεσίες της Εθνικής ομάδας.

Δύο μεγάλες επιστροφές επιφύλαξε στις κλήσεις του για την προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον (1-8 Απριλίου) ο Ντράγκαν Άντριτς.

Ανάμεσα στους 20 διεθνείς βρίσκονται και οι Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και Νίκος Δεληγιάννης, οι οποίοι θα φορέσουν ξανά το γαλανόλευκο σκουφάκι μετά από 5 και 3,5 χρόνια αντίστοιχα.

O παίκτης της Χίου είχε φορέσει για τελευταία φορά το σκουφάκι με το εθνόσημο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης, τον Μάρτιο του 2007, ενώ ο Δεληγιάννης «κόπηκε» από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες άνω των 30 ετών.

Οι 20 του ομοσπονδιακού τεχνικού, από τους οποίους 13 θα ταξιδέψουν στο Έντμοντον είναι οι: Νίκος Δεληγιάννης, Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, Ανδρέας Μιράλης, Γιώργος Ντόσκας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Μάνθος Βουλγαράκης, Αρτίν Ελμισιάν, Μανώλης Μυλωνάκης, Χρήστος Αφρουδάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Αφρουδάκης, Κώστας Κοκκινάκης, Μίμης Αληχανίδης.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής έχει οριστεί για το πρωί της Τετάρτης, 7 Μαρτίου, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα