Ξανά αρνητικός ο Μόντριτς

Η Τότεναμ θέλει να «δέσει» τον Κροάτη μέσο, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, όμως, αυτός εξακολουθεί να πιέζει για την αποχώρησή του.

Το καλοκαίρι δημιουργήθηκε ολόκληρο σίριαλ γύρω από την ενδεχόμενη μετακίνηση του Λούκα Μόντριτς, από την Τότεναμ στην Τσέλσι.

Η μεταγραφή, παρά τις πιέσεις του Κροάτη, αλλά και το ότι ο Χάρι Ρέντναπ δεν στεκόταν εμπόδιο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η κατάσταση φαινόταν να ηρεμεί, η Τότεναμ προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Μόντριτς, με εβδομαδιαίες

αποδοχές που αγγίζουν τις 70 χιλιάδες στερλίνες, όμως, ο ίδιος φαίνεται -τελικά- πως δεν έχει αλλάξει διαθέσεις.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Κροάτης επιτελικός μέσος έχει ήδη απαντήσει αρνητικά και οι λόγοι είναι αρκετοί. Πρώτον γνωρίζει ότι αν πάει στην Τσέλσι, μπορεί να πάρει ακόμα και τα διπλάσια χρήματα. Δεύτερον, στην Τότεναμ είναι ευχαριστημένος λόγω Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος, όμως, το καλοκαίρι είναι πιθανό να αποχωρήσει για χάρη της εθνικής Αγγλίας και ο Μόντριτς «φοβάται» αυτή την αλλαγή. Και τρίτον, ξέρει ότι μέσω της Τσέλσι έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να αγωνίζεται κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα να παραμένει αρνητικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης και να πιέζει για μεταγραφή στους «μπλε» του Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα