Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

09:45 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 6

Ο Ελληνας πορτιέρο της ΑΕΚ δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η μόνη δύσκολη φάση ήταν το γκολ του Μιραλάς που πραγματικά όμως ήταν άπιαστο του σουτ του Βέλγου, αν και ο Αραμπατζής ελέγχεται για το αν είναι ελαφρώς πιο μπροστά από εκεί που έπρεπε. Από εκεί και πέρα, σε όλες τις εξόδους του είναι αλάνθαστος και σίγουρος, προσφέροντας

εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Νίκος Γεωργέας: 6

Ο «Φούλης» γύρισε στην 11αδα της ΑΕΚ και μαζί στις σχετικά καλές εμφανίσεις (ξεκίνησε μέτρια την σεζόν). Με τον Μιραλάς δεν είχε πολλά προβλήματα τελικά στο δεξί άκρο της άμυνας αν και είχε μπόλικη δουλειά, αν και στην φάση του γκολ απουσιάζει από την θέση του. Βγήκε μπροστά πολλές φορές και ανέβαινε την πλευρά του για να βοηθά και τα χαφ. Έπαιξε με θράσος και αυτοπεποίθηση.

Νίκος Καράμπελας: 5

Απέναντι στον Αμπντούν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε προβλήματα μόνο όταν τον ντούμπλαρε και άλλος παίκτης του Ολυμπιακού και δεν είχε βοήθεια από συμπαίκτη του. Το κακό με τον Καράμπελα χθες ήταν κάποιες λάθος αποφάσεις του με την μπάλα στα πόδια και το ότι ήταν πολύ νευρικός σε ότι και αν έκανε λόγω άγχους.

Κώστας Μανωλάς: 7

Παίρνει νωρίς (και λανθασμένα) κίτρινη κάρτα και αυτόν τον επηρεάζει. Ειδικά στην φάση του γκολ όπου δεν πάει δυνατά πάνω στον Μιραλάς από την αρχή της φάσης και τον περιμένει σε απόσταση με αποτέλεσμα να «φάει» την ντρίπλα. Από εκεί και πέρα, «έσβησε» κυριολεκτικά τον Τζιμπούρ σε όλο το 90λεπτο και σε όποια άλλη φάση χρειάστηκε έκανε την δουλειά του πολύ καλά.

Χουάν Κάλα: 6

Σοβαρός στα καθήκοντα του αν και έπαιζε με περισσότερο βάθος στην άμυνα. Ο Ισπανός στόπερ δίπλα στον Μανωλά ήταν καλός και στην φάση του 1-1 με δύο ψυχωμένα τάκλιν του έδειξε ότι έπαιξε με πάθος για την ομάδα του χθες βράδυ. Δυνατός και στο ψηλό παιχνίδι με τον Τζιμπούρ. Μακάρι αυτή η εμφάνιση να τον βοηθήσει, γιατί θα χρειαστεί να παίξει ακόμα πολλά ματς.

Γρηγόρης Μάκος: 6

Ο Ελληνας χαφ δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ που έχει συνήθως. Νωρίς πήρε μια αυστηρή κάρτα και αποσυντονίστηκε. Ηταν πολύ νευρικός και μιλούσε πολύ με τον διαιτητή, κάτι που δεν του κάνει καλό. Έτρεξε πολύ, κάλυψε πολλά κενά και βοήθησε, αλλά με την μπάλα στα πόδια έκανε παιδικά λάθη ακόμα και σε απλά κοντρόλ. «Κατάπιε» τον Ιμπαγάσα σε όλο το ματς και τον περιόρισε πάρα πολύ.

Φαμπιάν Βάργκας: 8

Τεράστιο παιχνίδι από ένα πολύ μεγάλο αμυντικό χαφ. Ο Βάργκας έκανε σούπερ εμφάνιση και ένα γεμάτο 90λεπτο. Κοψίματα, πάσες, έξυπνες κινήσεις και τοποθετήσεις και ατέλειωτο πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Ο Κολομβιανός με την εμφάνιση του έδωσε στο κέντρο της ΑΕΚ μεγ΄άλη δύναμη και απέδειξε ότι αμυντικός χαφ υψηλών προδιαγραφών. Τα χαφ του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν χάρη σε αυτόν, τον Μάκο και τον Λαγό.

Παναγιώτης Λαγός: 6

Πολλά λάθη, πολύ δουλειά και σε γενικές γραμμές ένα μέτριο παιχνίδι από τον αρισ

Keywords
Τυχαία Θέματα