«Βυσσινί» κορυφή, «τρένο» ο Εθνικός!

17:56 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Η Προοδευτική ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι στον Νότιο Όμιλο, καθώς επικράτησε με 3-2 του Απόλλωνα Σμύρνης. Ακάθεκτος ο Εθνικός Γαζώρου, επικράτησε με 2-0 της Δόξας Κρανούλας και έκανε το «5Χ5».

Πήρε το ντέρμπι, πάτησε κορυφή

Σε ένα παιχνίδι για… γερά νεύρα, η Προοδευτική ήταν αυτή που πήρε το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε, κάνοντας την ανατροπή, με 3-2 του Απόλλωνα Σμύρνης, χάρις σε αυτογκόλ του Σαββίδη στο 94’! Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η «Ελαφρά Ταξιαρχία», λόγω αποβολής του Κοροβέση στο 70’. Το «συγκρότημα» του Κορυδαλλού

με το «τρίποντο» αυτό, «έπιασε» στην κορυφή του ομίλου τον Πανηλειακό, εκμεταλλευομένη το «στραβοπάτημα» του.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου αν και προηγήθηκαν με 1-0, παραχώρησαν την ισοπαλία με 1-1 στον ΠΑΟ Ρουφ και έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν στη βαθμολογία. Από εκεί και πέρα, σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε η Ζάκυνθος, καθώς νίκησε με 1-0 του αξιόμαχου Ρούβα στο νησί του Ιονίου

Στο ντέρμπι των ουραγών, ο Ηλυσιακός κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ελευσίνα, μετά το 1-1 κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας. Τέλος, στην Καλαμάτα, η τοπική ομάδα παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στα Χανιά, σε ένα ματς που διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Χωρίς… στάσεις ο Εθνικός Γαζώρου

Μπορεί ο Εθνικός να τα βρήκε… σκούρα αρχικά με τη Δόξα Κρανούλας, ωστόσο, με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά, το «συγκρότημα» του Γαζώρου επικράτησε με 2-0 και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η Νίκη Βόλου, η οποία επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 του ουραγού Αετού Σκύδρας, ενώ σημαντικό «διπλό» πανηγύρισε ο Τηλυκράτης Λευκάδας, καθώς νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Με νίκη συνέχισε και ο Βατανιακός, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 2-1, ενώ το μεγάλο ντέρμπι των Σερρών, μετά του Οδυσσέα Αναγέννησης και του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ηράκλειας, ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0).

Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων της Football League 2 όπως σας την προσέφερε το Onsports:

{coveritlive}ea59cf92de{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα