Δίκαιη μοιρασιά για Καλαμάτα και Χανιά

16:26 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Φυσιολογικό, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, αλλά και τη στατιστική, κρίνεται το 0-0 ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον ΑΟ Χανιά στο γήπεδο της Παραλίας, για την 5η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League 2.

Και για να εξηγηθούμε:

Από τη μία, οι ευκαιρίες στο παιχνίδι ήταν μετρημένες και ο ρυθμός...

απουσίαζε από το γήπεδο.

Από την άλλη, η Καλαμάτα δεν είχε σκοράρει ακόμη στην έδρα της και τα Χανιά μακριά από τη δική τους.

Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στα Χανιά, όταν στο 19' ο Μπατσιάνι σούταρε από κοντινή απόσταση, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλαμάτα ξεκίνησε πιο δυναμικά και στο 65' ζήτησε πέναλτι για χέρι του Βουρβαχάκη, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται».

Η Καλαμάτα, πάντως, πήγε να... κλέψει τη νίκη στα τελευταία λεπτά, όταν το σουτ του Δασκαλάκη στο 86' έφυγε άουτ.

Με αυτήν την ισοπαλία, οι δύο ομάδες συνεχίζουν να είναι ισόβαθμες με 7 βαθμούς, με την Καλαμάτα να παραμένει αήττητη και την ομάδα των Χανίων να παίρνει την πρώτη της ισοπαλία.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Έλβιο Μάνα): Κοψαχείλης, Ρουμπουλάκου, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής, Σπανός, Αθανασόπουλος, Πετρουζέλης (62' Δασκαλάκης), Τριανταφυλλάκης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βαρουξάκης (73' Φάμπιο), Βουρβαχάκης, Τσαρτσίδης, Σεληνιωτάκης, Καμπλιώνης, Ανωγειανάκης, Μπρατσιάνι (90' Χουφτ), Αργυρίου (78' Βεστάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα