Επιστρέφει το ενιαίο

16:26 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας (από το 2007 με το Nissan Note) οι αγώνες ενιαίου τύπου φαίνεται πως επιστρέφουν στο Ελληνικό αγωνιστικό ημερολόγιο.

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου μετά από πολλές προσπάθειες και επαφές με που έκανε με διάφορες εταιρείες για την ανεύρεση αυτοκινήτου για τους αγώνες Ενιαίου του 2012, παρουσίασε μία ολοκληρωμένη και αξιόπιστη προσφορά

(αν και φτωχή σε παροχές) σε σχέση με άλλες χρονιές. Πρόκειται για την προσφορά της Σφακιανάκης Α.Ε., οποία αφορά το Suzuki Swift Sport 1,6.(μοντ.2011).

Η τιμή του αυτοκινήτου είναι 13.350€ με απόσυρση και 13.950€ χωρίς απόσυρση (λιανική τιμή 17.500€) με δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας του 2012.Αν τα μέλη του Συνδέσμου επιλέξουν τελικά το Swift η προσφορά έχει επιπλέον τα εξής:

Τα μέλη του Σ.Ο.Α.Α. μπορούν να αποκτήσουν τα αυτοκίνητα με τραπεζικό διακανονισμό του οποίου την διεκπαιρέωση αναλαμβάνει η εταιρεία Σφακιανάκης Α.Ε Επιπλέον θα υπάρχει έκπτωση 25% σε όλα τα ανταλλακτικά τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιηθούν στα αυτοκίνητα κατά την διάρκεια της χρήσης τους. Επίσης η έκπτωση στις παρερχόμενες υπηρεσίες, θα είναι αντίστοιχα 20%. Επιπροσθέτως θα προσφέρετε τεχνική υποστήριξη και όχημα με ανταλλακτικά πρώτης ανάγκης κατά την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο [email protected] ,στο 6974759800.

Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει ο Σύνδεσμος θα προκηρύξει διαγωνισμούς για τον αγωνιστικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα