«Του χρόνου η Νάουσα στη Γ’ Εθνική»

19:16 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Με την ευχή η Νάουσα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες έκοψε ο σύλλογος την πίτα του το βράδυ της Δευτέρας (6/2).

Το παρών έδωσαν αρκετοί επίσημοι της πόλης, όπως πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Γιώργος Καραμελίδης, ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, ο αντιδήμαρχος Νάουσας Μανόλης Βαδόλας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Κώστας Παπαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος τη διοίκησης των «γαλάζιων» Γιώργος Φουντούλης, η υπόλοιπη διοίκηση του συλλόγου, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές,

δημοσιογράφοι αλλά και παράγοντες των υπόλοιπων σωματείων του διευρυμένου δήμου Νάουσας.

Το φλουρί στην πίτα κέρδισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, ενώ στα κομμάτια πίτας που μοιράστηκαν οι παίκτες, τυχερός στάθηκε ο Μερκούρης Καραλιόπουλος.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα Θωμάς Σαμαράς τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων 40 ετών, λέγοντας: «Στη Super League υπάρχει μόνο μια ομάδα, στις επόμενες επαγγελματικές κατηγορίες δεν υπάρχει τίποτε, ή έστω υπάρχει κάτι ελάχιστο. Σήμερα οι ομάδες απέχουν περιμένοντας από την πολιτεία να τους δώσει κάποια επιχορήγηση, έστω από τον ΟΠΑΠ για να λειτουργήσουν. Στη Δ’ Εθνική όπου ανήκει η Νάουσα η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στη Δ’ Εθνική είναι ρομαντικοί. Και εμάς το μόνο που μας ελκύει είναι η αγάπη προς την πόλη και προς την ομάδα. Εμείς συνειδητοποιήσαμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, πόσο μεγάλα είναι τα λειτουργικά έξοδα και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα αποτελείται από δικά μας παιδιά. Από παιδιά του Καλλικρατικού Δήμου Νάουσας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο εντός του αγωνιστικού χώρου και να προβάλουμε τη Νάουσα. Μια πόλη προβάλλεται από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο θα φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Πρέπει όσοι αγαπούν την ομάδα και μπορούν να την πλησιάσουν και να την βοηθήσουν, μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να χαρούμε την άνοδο».

Την στήριξη στην ομάδα εξέφρασε ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είναι μια ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους από το 1963 που συνενώθηκε με άλλες ομάδες και με κορύφωση της φυσικά το 1993 που βγήκαμε και στην Α’ Εθνική». Τέλος, ο Γιώργος Καραμελίδης εξέφρασε την επιθυμία όλων: «Η Νάουσα του χρόνου στη Γ Εθνική, αυτός είναι ο στόχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα