«Βολές» κατά πάντων από Καλόπουλο!

18:41 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Βέλη κατά των ΜΜΕ, της ΚΕΔ, αλλά και της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καλόπουλος, ο οποίος επέλεξε να αποχωρήσει με θεαματικό τρόπο από το χώρο της διαιτησίας!

Ο πρώην πλέον διεθνής διαιτητής, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του σε σεμινάριο διαιτητών της Super League, όπου τιμήθηκε για την προσφορά

του, υποστήριξε πως δέχθηκε πόλεμο από τον Τύπο, κάνοντας λόγο για κατευθυνόμενους δημοσιογράφους, ενώ ακολούθως δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά πρώην προέδρου της ΚΕΔ ,τονίζοντας πως: «ίσως κάποιοι δε μπορούν να με καταλάβουν γιατί δεν τους αξίωσε ο Θεός να κάνουν οικογένεια, παρά τους μεγάλους σταυρούς και το πρόσωπο του καλού χριστιανού», αλλά και για νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας, υπογραμμίζοντας:
«Συμπαρασταθείτε στους διαιτητές, μην προσυπογράφετε ελαφρά τη καρδία τις θανατικές καταδίκες τους για να σώσετε τις θέσεις σας. Άλλωστε, κάποιους από εσάς σας παύσανε αμέσως μετά το ματς που διαιτητεύσατε».

Από τον Καλόπουλο τέλος δεν… ξέφυγε ούτε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση.

«Ελαφρύνετε τις αποστολές της Εθνικής ομάδας από ανθρώπους, που ίσως δεν είναι αναγκαίο να παραβρίσκονται ακόμη και αν είναι διαιτητές ή μέλη της ΚΕΔ με τις οικογένειές τους», ήταν η αυστηρή παρατήρησή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα