Οικονομική ενίσχυση από το Επιμελητήριο Ζακύνθου

19:16 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Την οικονομική στήριξη από το Επιμελητήριο της Ζακύνθου θα έχει η Ζάκυνθος, έπειτα από επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΑΠΣ.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Επιμελητηρίου αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα με την αγορά ενός μπλοκ εισιτηρίων πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα διαθέτει ως δωρεά σε σχολεία του νησιού.

Στα αγωνιστικά, η προπόνηση διεξήχθη

στο γήπεδο του Αγγερικού, με τον Ζοράν Γέφτοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Στέλιος Λιβέρης, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ξεκίνησε τις προπονήσεις και ο Τσάνης που ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο δικέφαλο του ποδιού.

Τέλος, ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης δεν κατάφερε να μεταβεί στο νησί. «Εγκλωβίστηκε» στην Πελοπόννησο, διότι η γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης χθες (6/02) ήταν κλειστή λόγω μποφόρ, ενώ σήμερα (7/02) λόγω απεργίας.

Για το λόγο αυτό, ο έμπειρος επιθετικός προπονήθηκε και χθες (6/02) και σήμερα (7/02) με την Αχαϊκή έπειτα από άδεια που πήρε από τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Ζερδεβά.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τάσος Θεοδόσης

Keywords
Τυχαία Θέματα