Το Onsports στην πορεία του Ατρομήτου

Κλίμα... τελικού επικρατεί από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες στο Περιστέρι, καθώς οι φίλαθλοι του Ατρομήτου έχουν δημιουργήσει το αδιαχώρητο στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Απο τη μία ώρα το μεσημέρι οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου μαζεύτηκαν στην κεντρική πλατεία για τον... παραδοσιακό καφέ, μπαίνοντας σιγά-σιγά στο κλίμα του τελικού. Στην πλατεία στην οποία βρίσκεται και το Δημαρχείο, έκανε την εμφάνισή του και ο Δήμαρχος του Περιστερίου και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, Ανδρέας

Παχατουρίδης.

Λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν για το ΟΑΚΑ, ο αριθμός των φιλάθλων έφτασε τους 1.500, σαφώς μικρότερος από τον περσινό, για τον τελικό με την ΑΕΚ (3000 άτομα). Μάλιστα, αναμένονται λιγότεροι από 10.000 φίλαθλοι των φιναλίστ να παρευρεθούν στις κερκίδες του σταδίου του Αμαρουσίου.

Στις 17:00 το απόγευμα ξεκίνησε η πορεία των φιλάθλων του Ατρομήτου προς το Ολυμπιακό Στάδιο, με 8 λεωφορεία «φυσαρμόνικες» και 800 περίπου μηχανάκια, πάντα με συνοδεία της ομάδας «Δίας», για να μην προκύψει το παραμικρό. Πολλοί πάντως, επέλεξαν τη λύση του Ι.Χ. για τη μετκίνησή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα