Κολιακουδάκης: «Θέλουμε μια ευκαιρία στη μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ»

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο της ομάδας Νέων του ΟΦΗ κάτω των 20 ετών μίλησε ο Παύλος Κολιακουδάκης.

«Είναι μια δύσκολη σεζόν για όλους τους παίκτες της ομάδας μας, όμως όλοι οι συμπαίκτες μου κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχουν παρουσιάσει σημαντική πρόοδο κι αυτό θεωρώ ότι είναι το μεγάλο κέρδος», επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής οποίος λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε το Σάββατο (28/04) στον εξʼ αναβολής αγώνα που έδωσαν οι Κ20 με την αντίστοιχη του ΠΑΣ

στα Ιωάννινα.

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ στο παιχνίδι που έγινε το περασμένο Σάββατο (21/04) στη Βαγιά δέχθηκε κίτρινη κάρτα που ήταν η έβδομη και τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, δίνοντας συγχρόνως τέλος στις φετινές επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο Κολιακουδάκης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στον επόμενο αγώνα (είναι εξ' αναβολής) που θα δώσει ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο την ερχόμενη βδομάδα στο Περιστέρι.

Ο ταλαντούχος παίκτης αναφερόμενος στη σεζόν που γιʼ αυτόν τυπικά έχει λήξει τόνισε:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν. Ο ΟΦΗ έφτιαξε μια νέα ομάδα τον περασμένο Αύγουστο. Είναι γνωστό ότι οι καλές ομάδες δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη.

Είχαμε νʼ αντιμετωπίσουμε καλύτερες ομάδες που δουλεύουν με τους ίδιους παίκτες περισσότερο από 4-5 χρόνια. Είναι φυσικό ότι οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι από μας. Συγχρόνως όλες οι ομάδες είχαν ενισχυθεί σε πολλά παιχνίδια, με επαγγελματίες παίκτες που δεν υπολογίζονται στις βασικές ομάδες της ΠΑΕ. Αυτό ήταν μια επιπλέον δυσκολία για μας.

Όταν γνωρίζεις συνεχώς την ήττα δεν είναι καθόλου ευχάριστο γεγονός. Όμως παρά τις δύσκολες συγκυρίες όλοι οι παίκτες έχουμε παρουσιάσει σημαντική βελτίωση κι αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για όλους μας. Κανείς παίκτης δεν απογοητεύτηκε από το αρνητικό γεγονός που είχαμε ν αντιμετωπίσουμε».

Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε και το παράπονό του.

-Η εξέλιξη του πρωταθλήματος όπως απεικονίζεται στο βαθμολογικό πίνακα είναι πραγματική, με βάση ότι έδειξε κάθε ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους;

«Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τις πρώτες θέσεις είναι πραγματική. Οι καλύτερες ομάδες είναι στη κορυφή. Πρόκειται για ομάδες που δουλεύουν με ίδιους παίκτες πολλά χρόνια. Θα έλεγα ότι οι ομάδες αυτές είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις άλλες ομάδες».

-Σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και ν' αγωνιστείς στη μεγάλη ομάδα;

«Σήμερα βρίσκομαι στο καλύτερο επίπεδο από τότε που αγωνίζομαι στον ΟΦΗ. Όμως πρέπει να ομολογήσω ότι εκτός από μένα, κι άλλοι συμπαίκτες μου σήμερα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μπορούν να ενταχθούν στην ΠΑΕ. Απλά όλοι μας θέλουμε μια ευκαιρία και να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για μας. Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ευθύνες στη ΠΑΕ είναι μεγάλες. Όμως είναι το όνειρό μας να βρεθούμε στη μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ και για να συμβεί αυτό ξέρουμε ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα