«Τιτανομαχίες» για το Final Four στο Αργοστόλι

Οι προπονητές και οι αρχηγοί των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης και ο παράγοντας της Χίου, μίλησαν για το Final 4 που ξεκινά αύριο (18/5) στο Αργοστόλι.

Αποστολή στο Αργοστόλι: Έφη Χρυσανθοπούλου

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 13ου Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών έχει

ξεκινήσει… Την Παρασκευή (18/5) Χίος - Παναθηναϊκός στις 6.30 μ.μ. και Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη στις 8 μ.μ. θα «παλέψουν» για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/5) στις 8 μ.μ., στο ανοικτό κολυμβητήριο του Αργοστολίου.

Με αφορμή το Final 4 δόθηκε σήμερα (17/5) στο νησί του Ιονίου συνέντευξη Τύπου. Σε αυτήν μίλησαν αρχικά τοπικοί φορείς αλλά και ο πρόεδρος του Αργοστολίου, Λούκας Νιφοράτος ο οποίος ευχήθηκε να διεξαχθεί ένας τελικός με όλες τις προδιαγραφές, ενώ «απολαυστικός» ήταν στην απάντηση του αναφορικά με τους φιλάθλους που θα έρθουν, «Η Κεφαλονιά είναι τουριστικό νησί, κόσμος μπαίνει κόσμος βγαίνει…», είπε ο κ. Νοφοράτος.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι ομάδες με πρώτον τον Ολυμπιακό. «Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας βρίσκονται εδώ στο Αργοστόλι και οι τέσσερις θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο. Όποια ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά και αγωνιστικά τότε αυτή θα είναι η νικήτρια και θα μείνει στην ιστορία ως η καλύτερη ομάδα. Ελπίζουμε να γίνουν όλα όπως πρέπει, να γίνουν ωραία παιχνίδια και να παιχτεί ωραίο πόλο, όπως μας έχουν συνηθίσει οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα».

Ο αρχηγός της «ερυθρόλευκης» ομάδας πήρε το λόγο και είπε: «Συμφωνώ με τον προπονητή μου, εύχομαι να γίνει ένα καλό Final 4, να δείξουμε τον σωστό δρόμο και ο κόσμος να χαρεί τους αγώνες. Επίσης, ευχόμαστε να έχει καλό καιρό αύριο στην πισίνα για να έρθει ο κόσμος. Όσον αφορά στην ομάδα που θα το πάρει, όλες είμαστε πολύ κοντά, θα παιχτούν δύο παιχνίδια –για τις ομάδες που θα περάσουν στον τελικό σε δύο ημέρες και θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση. Ο Ολυμπιακός μπορεί να το κατακτήσει και αν δείξει συγκέντρωση μπορεί να το καταφέρει».

Με τη σειρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φάνης Κουντουδιός είπε: «Ευχαριστούμε το Αργοστόλι. Έκανε καταπληκτική χρονιά η τοπική ομάδα της Κεφαλονιάς και εύχομαι να ενισχυθεί τα επόμενα χρόνια. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα τον Θοδωρή Βλάχο, ότι εύχομαι να γίνει ένα καλό ένα καλό Final 4, αφού παίζουν οι 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι το αουτσάιντερ, θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ελπίζω και οι υπόλοιποι παράγοντες που παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή».

Ο «κάπτεν» του Παναθηναϊκού Γιώργος Τσόκας, είπε από την πλευρά του, «Ευχαριστούμε το Αργοστόλι. Εύχομαι πρωταγωνιστές να είναι οι παίκτες και όχι οι άλλοι παράγοντες. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο. Το θέλουμε πολύ και οι τέσσερις ομάδες είναι καλές και δυνατές για να το κατακτήσουν».

Ο Κεφαλλονίτης προπονητής της Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος, είπε με τη σειρά του, «Οι τέσ

Keywords
Τυχαία Θέματα