«Τρίποντο Χαράς» από την Αγία Παρασκευή

Φιλανθρωπικό αγώνα, αφιερωμένο στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού», διοργανώνει το Σάββατο 26/05 η Αγία Παρασκευή.

Η αναμέτρηση, με γενικό σύνθημα «Τρίποντο Χαράς», θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κοντόπευκου και διοργανώνεται από ομάδα φοιτητών του τμήματος οργάνωσης και διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Δήμο Αγίας Παρασκευής. Τα έσοδά της θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο «Χαμόγελο του παιδιού». Αντίπαλος της ΚΑΠ θα είναι η Κηφισιά, που αγωνίζεται στην Α2. Οι προσκλήσεις του φιλικού έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση των φιλάθλων, που μπορούν να

τις προμηθευτούν από το κλειστό του Κοντόπευκου

Από την Αγία Παρασκευή θα αγωνιστούν οι Γιώργος Ζερβός, Άρης Ταταρούνης, Κώστας Χατζηκωστής, Ηλίας Σοφρωνάς, Ντίνος Σβερκούνος, Ισίδωρος Κουτσός, Βαγγέλης Τσιάκας, Γιώργος Γιαννιώδης, Ανέστης Μάτος, Μιχάλης Κουρής, Ηλίας Μούγιος, Αλέξανδρος Γριμπαβιώτης, Τάσος Καρτέρης και Κώστας Σταφυλάς. Το τεχνικό επιτελείο θα απαρτίζεται από τους Νίκο Χατζηπανηγύρη, Νίκο Διδάχο και Γιώργο Καρδαρά, ενώ το παρών θα δώσει τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Κονταξής, όσο και ο γενικός γραμματέας Πάρης Καρδαράς, μαζί με τους εφόρους Νίκο Ζιώγα και Ελισάβετ Λυμπεροπούλου - Τασιοπούλου.

Την Κηφισιά θα εκπροσωπήσουν οι Σάββας Νικητάκης, Σπύρος Διαμαντόπουλος, Φίλιππος Μοσχοβίτης, Δημήτρης Μενουδάκος, Θοδωρής Σιούτης, Νίκος Κόκκαλης, Χρήστος Πετροδημόπουλος, Μάρκος Κολόκας, Παναγιώτης Κουκουνιάς, Κώστας Μιχαλόπουλος, Χρήστος Λυμπερόπουλος, Πέτρος Πολυδώρου και Γιάννης Χατζηνικόλας, οι προπονητές Ηλίας Παπαθεοδώρου και Θεόφιλος Μπεκές, ο φυσιοθεραπευτής Αντώνης Καραντώνης, ο έφορος Λουκάς Μπουρνόζος και ο γενικός αρχηγός Σωτήρης Λατσούδας. Παρών θα είναι και ο πρόεδρος, Παναγιώτης Λατσούδας.

Επίσης, θα παρέχεται ιατρική ασφάλεια από κινητή ιατρική μονάδα με γιατρό από «Το χαμόγελο του παιδιού», γυμνασίαρχος θα είναι ο Σπύρος Βαρυπάτης, ενώ οι διαιτητές και οι κριτές θα αποσταλούν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Οι διοργανωτές έχουν ήδη φροντίσει για τη διασκέδαση των φιλάθλων, «κλείνοντας» το γνωστό DJ Αντώνη Δημητρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα