Τιμάται από τη Σύρο ο Πρίντεζης

Από τον τόπο καταγωγής του, τη Σύρο, πρόκειται να τιμηθεί ο Γιώργος Πρίντεζης για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος φόργουορντ, που πέτυχε το νικητήριο καλάθι στον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναμένεται να βραβευθεί από την τοπική αρχή του κυκλαδίτικου νησιού όπως παραδέχθηκε ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, Γιάννης Δεκαβάλλας: «Η ανεπανάληπτη επιτυχία

του Συριανού μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος συνεισέφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό και μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι, μας ώθησε στην τιμητική βράβευσή του. Αυτές οι τεράστιες επιτυχίες που κάνουν υπερήφανους τους Συριανούς, αλλά και όλους τους Κυκλαδίτες, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Η δημοτική αρχή αισθάνεται χρέος της να τιμήσει τόσο το Φοίνικα Σύρου όσο και το Γιώργο Πρίντεζη και σύντομα θα έλθει σχετική πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο».

Μαζί με το Γιώργο Πρίντεζη θα τιμηθεί και η ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου, όπως πρόσθεσε ο δήμαρχος: «Παράλληλα με τη βράβευση του Πρίντεζη δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε χωρίς διάκριση και την ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου, που κατέκτησε την δεύτερη θέση στη Βόλεϊ Λιγκ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκπροσωπώντας το νησί μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα