Ολυμπιακή Φλόγα: Η Μωραϊτίδου στο Onsports

Η ασημένια Ολυμπιονίκης του 2004 με την Εθνική πόλο, Εύη Μωραϊτίδου άναψε τον βωμό της Ολυμπιακής Φλόγας στο βωμό της Χαλκίδας μαζί με την Ειρήνη Αϊνδηλή, και μιλά στο Οnsports για να μοναδικά συναισθήματα που έζησε.

Η Εύη Μωραϊτίδου έχει «γευτεί « τις αθλητικές επιτυχίες με το… κουτάλι, ωστόσο όπως δηλώνει στο Onsports, κάθε στιγμή, κάθε λαμπαδηδρομία είναι ξεχωριστή. «Είναι μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε Έλληνα Ολυμπιονίκη να μεταφέρει τη φλόγα. Στην Χαλκίδα

υπήρχαν πολλά παιδιά από σχολεία που παρακολούθησαν την εκδήλωση και ήταν όμορφα. Είναι σημαντικές στιγμές κυρίως τώρα που η Ελλάδα περνά τόσο δύσκολες στιγμές και η λαμπαδηδρομία είναι λίγα από τα πράγματα που μας κάνουν υπερήφανους», δήλωσε η Εύη Μωραϊτίδου.

Και συνέχισε: «Κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή, κάθε λαμπαδηδρομία μοναδική. Το βασικό μήνυμα της ιερής φλόγας των Αγώνων είναι αυτό της ειρήνης και της ελπίδας που μεταδίδει. Η Ελλάδα χρειάζεται ελπίδα και αισιοδοξία και ελπίζουμε να βρει το κουράγιο να επιλύσει τα προβλήματα που υπάρχουν μπροστά. Πρέπει να κρατήσουμε τα λίγα που μας ενώνουν και να αφήσουμε τα πολλά που μας χωρίζουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα