Βράνκοβιτς: «Μία φορά Παναθηναϊκός, πάντα Παναθηναϊκός»

Τι κι αν έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από την ενεργό δράση.

Τι κι αν έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που φόρεσε την φανέλα με το Νο 11 και το «τριφύλλι» στο στήθος. Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς είναι ένας από τους πιο... ένθερμους Παναθηναϊκούς ανα την υφήλιο και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο Δαλματός «γίγαντας» δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό, από την μέρα που έφυγε από την Ελλάδα να μαθαίνει τα νέα

της αγαπημένης του ομάδας. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» είναι κάτι παραπάνω από συχνή με τον «Στόικο» να έχει πλήρη επίγνωση για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς θέλησε να τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό αλλά και να στείλει τον δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Είναι απίστευτός ο τρόπος που στηρίζουν την ομάδα και πόσο πολύ την αγαπάνε. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θυμάται πως η ομάδα μας έχει τον καλύτερο προπονητή και την καλύτερη διοίκηση και θα πρέπει να τους έχει εμπιστοσύνη. Στο μπάσκετ έτσι γίνεται. Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις» τόνισε ο Δαλματός παίκτης και πρόσθεσε «Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για την διαιτησία του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ. Τόσο για τα φάουλ που έγιναν στον Μπατίστ, αλλά και για τα βήματα του Τεόντοσιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα. Δεν πρέπει να μένει σε αυτά. Πρέπει να προχωράει».

«Ο Παύλος θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα»

Ο παίκτης που χάρισε στους «πράσινους» το πρώτο ευρωπαϊκό τους πρωτάθλημα το 1996 μίλησε και για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό « Τώρα η ομάδα έχει μπροστά της τους τελικούς και ειλικρινά εύχομαι το καλύτερο από τα βάθη της καρδιάς μου. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουν με όλη τους την ψυχή για να τους βοηθήσουν να φτάσουν στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος». Μάλιστα στάθηκε και στα όσα ακούγονται για την αποχώρηση ή όχι του Παύλου Γιαννακόπουλου από την ομάδα και: «Επειδή γίνεται λόγος και για την αποχώρηση της οικογένειας από την ομάδα όλοι τους θα πρέπει να είναι σίγουροι πως ακόμα κι αν φύγει ο Παύλος και η οικογένειά του, όλοι θα είναι πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό» και ξεκαθάρισε πως: «Μία φορά πράσινος, για πάντα πράσινος. Μία φορά Παναθηναϊκό, για πάντα Παναθηναϊκός».

«Χαρούμενος για τον γιο μου, στεναχωρημένος για την ομάδα μου»

Τελειώνοντας ο Στόγιαν Βράνκοβιτς εξήγησε γιατί την Κυριακή που μας πέρασε τα συναισθήματά του ήταν ανάμεικτα. «Την Κυριακή έπαιζε και ο γιος μου (Αντόνιο Βράνκοβιτς, 15 ετών, 2.08 ύψος!) σε ένα τουρνουά στην Κροατία και η ομάδα του κέρδισε και ο ίδιος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ. Και όπως καταλαβαίνετε από την μία ήμουν χαρούμενος για τον γιο μου, αλλά και στεναχωρημένος για την ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα