«Θέλω να κολυμπάω… και αύριο»

Γονείς και αθλητές βρέθηκαν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου, προκειμένου να ζητήσουν να μην κλείσει ούτε μία μέρα το κολυμβητήριο.

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου(ΟΠΑΣ) με την παρουσία μελών του Δ.Σ., προπονητών, γονέων και αθλητών του Ν.Ο. Σύρου και του Ν.Ο.Π.Ο.Κ.

Παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες λίγο πριν την έναρξη του συμβουλίου του ΟΠΑΣ, μεγάλος αριθμός αθλητών και γονέων παρευρέθηκε έξω από την Δημοτική Βιβλιοθήκη εις ένδειξη «διαμαρτυρίας» προς τους υπευθύνους του Δήμου Σύρου Ερμούπολης αναρτώντας

πανό το οποίο έγραφε «Ενεργοποιηθείτε – Θέλω να κολυμπάω .... και αύριο».

Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν ότι όλα τα μέλη του ΟΠΑΣ έδειξαν την πρόθεσή τους να κάνουν τα πάντα για να ξεκινήσει ξανά η ομαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου από πλευρά θερμοκρασίας νερού και να μην κλείσει ούτε μια μέρα με την έγκαιρη τοποθέτηση του θόλου και την ταχύτερη προμήθεια πετρελαίου. Όλα αυτά αναμένουμε να επιβεβαιωθούν αύριο Τετάρτη, στην συνάντηση που θα έχουν οι αρμόδιοι των ομίλων με τον Δήμαρχο Γιάννη Δεκαβάλα και εκπροσώπους του ΟΠΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα