Πάρε το «Βεστφάλεν» μαζί σου!

Ένας από τους πλέον πρωτοπόρους συλλόγους σ’ ολόκληρη την Ευρώπη σε ότι αφορά θέματα marketing και εμπορικής εκμετάλλευσης του ονόματος της ομάδας, είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η διοίκηση της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League έδωσε στην κυκλοφορία πριν από λίγες μέρες μία συλλεκτική εμφάνιση της ομάδας, η οποία

«σπάει τα ταμεία»!

Συγκεκριμένα οι φίλοι της πρωταθλήτριας Γερμανίας κάνουν ουρές στις μπουτίκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ προκειμένου να προμηθευτούν την φανέλα, η οποία απεικονίζει στο μπροστινό της μέρος το γήπεδο της ομάδας, το εντυπωσιακό «Βεστφάλεν στάντιον»!

Οι οπαδοί της ομάδας της Βεστφαλίας είναι γνωστοί, όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά παγκοσμίως, για την λατρεία που τρέφουν στη Μπορούσια, κάτι που αποδεικνύεται και από τα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας, τα οποία πουλάει η διοίκηση του συλλόγου κάθε καλοκαίρι!

Το «σκηνικό», το οποίο στήνεται σε κάθε εντός έδρας ματς των «κιτρινόμαυρων» είναι πραγματικά εντυπωσιακό, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να μπορεί να καυχιέται ότι αγωνίζεται σε μία από τις πλέον «καυτές» έδρες της Ευρώπης!

Οι «πιστοί» της Μπορούσια θα έχουν από δω και στο εξής την ευκαιρία να… κουβαλούν πάνω τους όποτε το θελήσουν ολόκληρο το αγαπημένο τους «Βεστφάλεν στάντιον» απλώς… φορώντας το!

Keywords
Τυχαία Θέματα