Θέλει ανανέωση του Brees ο Benson

Αγόρασε τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς, αλλά ο Tom Benson δεν μένει στην ομάδα του ΝΒΑ και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο quarterback, Drew Brees, ζητά επίμονα νέο συμβόλαιο τους τελευταίους μήνες. Πλέον ο Benson αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο παίκτης φιλοδοξεί να αποσπάσει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο NFL και έχει απειλήσει

πως δεν θα κατέβει στην προετοιμασία χωρίς να καταγραφεί σχετική συμφωνία.

«Κόπηκε» ο White

Δεν θα συνεχίσει στους Ιντιανάπολις Κολτς ο wide receiver, Blair White. Πρόκειται για μία ακόμα αποδέσμευση των ουραγών του περσινού πρωταθλήματος.

Κινδυνεύει με είκοσι χρόνια ο Leaf

Ο πρώην quarterback, Ryan Leaf, αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες περί κλοπής και κατοχής ναρκωτικών. Η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να δεχθεί προβλέπει… είκοσι χρόνια φυλάκισης.

«Παίζει» του Williams

Οι Σέιντ Λούις Ραμς επισημοποίησαν το φετινό τους προπονητικό επιτελείο, αλλά λείπει ένας συντονιστής της άμυνας. Ο Gregg Williams, ο οποίος ενεπλάκη στο γνωστό σκάνδαλο περί τιμολόγησης τραυματισμών, ήταν ο κάτοχος της συγκεκριμένης θέσης, αλλά οι Ραμς δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, αν θα τον κρατήσουν. Πάντως ο Williams ήταν μέλος του επιτελείου των Νιου Ορλίνς Σέιντς, όταν ζητούσε από τους παίκτες να τραυματίσουν σκόπιμα αντιπάλους.

Πήραν Jackson οι Ρέντσκινς

Λίγες ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, ο Tanard Jackson αποκτήθηκε από τους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Στους «μπακς», πάντως, δεν πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά ο safety, ο οποίος έχει περάσει περιπέτειες με χρήση αντικανονικών ουσιών, απέσπασε την εμπιστοσύνη των «πρωτευουσιάνων». Εν τω μεταξύ, ο linebacker, London Fletcher, δήλωσε ότι υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους Ρέντσκινς.

Ανανέωσε ο Ball

Ο έμπειρος defensive end, Dave Ball, συμφώνησε με τους Τενεσί Τάιτανς. Πάντως οι οικονομικοί όροι του νέου συμβολαίου δεν αποκαλύφθηκαν.

Κράτησαν Koppen οι Πάτριοτς

Δεν θα αλλάξει ομάδα ο center, Dan Koppen. Άλλωστε συμφώνησε με τους Νιου Ίνγλαντ Πάτριοτς για νέα διετή συνεργασία έναντι έξι εκατομμυρίων δολαρίων.

Έμεινε Σιάτλ ο Hill

Τελικά ο Leroy Hill υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Σιάτλ Σίχοκς, αν και η συνεργασία των δύο πλευρών είχε θεωρηθεί… ολοκληρωμένη. Αποκτήθηκε και ο Matt McCoy, άλλος linebacker, o οποίος έχει έφεση στις special teams.

Στους Τσάρτζερς ο Henderson

Στους Σαν Ντιέγκο Τζάρτζερς θα συνεχίσει ο tackle, Mario Henderson. Ο πρώην παίκτης των Όκλαντ Ρέιντερς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο σαν free agent. Επίσης, οι guard-tackle, Brandyn Dombrowski, και ο long snapper, Mike Windt, ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους.

Δύο linebackers στους Τέξανς

Ανακοινώθηκαν οι Bradie James και Tim Dobbins από τους Χιούστον Τέξανς. Ο πρώτος linebacker ήταν πέρσι στους Ντάλας Καουμπόις, ενώ ο δεύτερος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Τεξανούς, αφού το προηγούμενο ολοκληρώθηκε.

Στους Ντόλφινς ο Guyton

Μονοετές

Keywords
Τυχαία Θέματα