Ήττα για τους Ρόγιαλς

Ο Μάικ Μουστάκας είχε ένα hit και ένα RBI, αλλά οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς γνώρισαν την ήττα με 8-3 από τους Κλίβελαντ Ίντιανς.

Στο πρώτο inning σημειώθηκαν… επτά runs υπέρ των «ινδών», με τον Michael Brantley να έχει… δύο hits. To γρήγορο 7-0 δεν ανατράπηκε και οι «βασιλικοί» έχασαν το πρώτο τους φετινό παιχνίδι στο Κάνσας Σίτι. Μάλιστα ο Asdrubal Cabrera σημείωσε ατομικό home run στο ένατο inning. Ο Luke Hochevar

(1-1) ήταν αυτός που… ταλαιπωρήθηκε, αλλά άντεξε τέσσερα innings ο δεξιόχειρας pitcher των Ρόγιαλς.

Με τον Matt Cain να παραχωρεί μόλις ένα hit, οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς επιβλήθηκαν των Πίτσμπουργκ Πάιρετς με 5-0. Μάλιστα ο προαναφερόμενος pitcher είχε 11 strikeouts σε οκτώ και 2/3 innings κατά τη διάρκεια του πρώτου εντός έδρας αγώνα των «γιγάντων» στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης, ο Aubrey Huff πέτυχε home run.

O Bryan LaHair σημείωσε Grand Slam στο τρίτο inning του 9-5 των Σικάγο Καμπς επί των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Μάλιστα οι Καμπς προηγήθηκαν με 9-0, αλλά ο Jeff Samardzija (2-0) «κατέρρευσε» στο πέμπτο inning. Οι τέσσερις διάδοχοι του, όμως, του πρόσφεραν τη νίκη μετατρέποντας το 9-5 σε τελικό αποτέλεσμα. Ο Ian Stewart είχε ένα ακόμα home run για τους εκπροσώπους της «πόλης των ανέμων».

Σε εξέλιξη είναι τα Φιλαδέλφεια Φιλις-Νιου Γιορκ Μετς, Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Σινσινάτι Ρεντς, Μαϊάμι Μάρλινς-Χιούστον Άστρος, Τορόντο Μπλου Τζέι-Μπάλτιμορ Όριολς και Ατλάντα Μπρέιβς-Μιλγουόκι Μπρούερς. Τα Μινεσότα Τουίνς-Τέξας Ρέιντζερς, Κολοράντο Ρόκις-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Σιάτλ Μάρινερς-Όκλαντ Αθλέτικς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, ενώ άλλα τρία παιχνίδια έγιναν νωρίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα