Τα Νεφελίμ, τα Ελοχίμ και τα… Ζαρντίμ

19:32 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Χαμός έγινε στη Σούπερ Λίγκα. Πήγαν οπαδοί και έσπασαν τον καθρέφτη στην είσοδο,. Προφανώς για να μην βλέπουν τα πρόσωπά τους όσοι κυβερνούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τρομάζουν!

Όσα έγιναν πριν τη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ είναι λυπηρά. Τα γιαουρτάκια που έπεσαν κατά τη διάρκειά της ήταν… λιπαρά.


Ο μόνος κράτησε σκληρή στάση απέναντι στην πλάκα της Σούπερ Λιγκ στο συμβούλιο ήταν αυτός ο δύστυχος που είχε σκλήρυνση κατά πλάκας!


Και ευτυχώς είναι καλά ο άνθρωπος, αφού τον έσωσε ο διασώστης οπαδός της ΑΕΚ,

μόλις έπαθε κρίση πανικού.
Έτσι είναι πάντως. Κάποιοι παθαίνουν κρίση πανικού, και κάποιοι έχουν πάθει πανικό από την κρίση!


Το σύνθημα «ΑΕΚ εβίβα τη Σούπερ Λίγκα πήδα» που ακούστηκε έχει μέσα κάτι από σπανιόλικο μπρίο. Να φανταστείτε, λίγο ακόμα και θα αισθανόταν περήφανος ο πρόεδρος του Ατρομήτου, αλλά μετά θυμήθηκε ότι είναι Σπανός και όχι… Ισπανός!


Κάποιοι πέταξαν και ψωμιά με σάντουιτς με γύρο στους παράγοντες. Και μετά λένε ότι δεν έχει… ψωμί η υπόθεση ελληνικό ποδόσφαιρο!


Άρτος και θεάματα. Κι επειδή από θεάματα στη Σούπερ Λίγκα έχουμε χορτάσει, να’σου και ο άρτος.


Τα παιδιά που πέταξαν σάντουιτς με γύρο δικαιολόγησαν τον τίτλο Σούπερ… Λίγδα.


Τελικά όλοι… λαδώνουν σ’ αυτό το πρωτάθλημα;


Γι’ αυτό και το πρωτάθλημα γίνεται εν… Ε-λάδι!


Αυτά βέβαια ο Έλληνας ποδοσφαιρο-παράγοντας τα έχει για ψωμοτύρι. Αφού εκτός του ότι του ρίχνουν ψωμί, …τυρί πλήρως τα όσα υπόσχεται!


Τα παιδιά που πέταξαν τα γιαούρτια ήταν πολύ θρήσκα, γιατί κάποιους τους πέτυχαν στο… Δόξα πατρί.


Κι επειδή τους πέτυχαν στο Δόξα Πατρί μέχρι που η πειθαρχική σκέφτεται να καλέσει για βαριά καμπάνα τη… Δόξα Δράμας.


Ο Ζαρτίμ έκλεισε λοιπόν στον Ολυμπιακό. Και τα κάνω πολύ κέφι τα ονόματα με κατάληξη σε –ιμ, όπως το Καραπιπερίμ αλλά και τα Ελοχίμ και τα Νεφελίμ του Λιακόπουλου!


Τελικά τώρα θα έχουμε και τα Ζαρντίμ. Που ζουν και αυτά ανάμεσά μας. Μιλάω για τους αποθεωτές του Ζαρντίμ που έτσι και διαβάσει τα αφιερώματά-αγιογραφίες τους για τον συμπατριώτη του ο Μουρίνιο, θα πρέπει να παρατήσει την προπονητική και αν ασχοληθεί με την καλλιέργεια τετράγωνων καρπουζιών στο Νεπάλ.


Στον ΠΑΟΚ ο Δώνης έχει στους ΠΑΟΚτσήδες τις πρώτες μέρες την ίδια ακριβώς επίδραση όπως η ένεση στον οδοντογιατρό. Δεν ενθουσιαζόμαστε φυσικά, μας μουδιάζει, αλλά περιμένουμε γιατί ξέρουμε ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και να κάνει τη δουλειά!


Στον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα δεν είπε το ναι στον Γόντικα. Άσε που λέγεται ότι στο ραντεβού, ο Πορτογάλος στην ερώτηση του Γόντικα γιατί μου κρατάς μούτρα, αντί για απάντηση του έβγαλε να τον κεράσει γλυκό… κυ-Δώνη!


Στην ΑΕΚ τους έκοψαν το τηλέφωνο στα Σπάτα. Αν πήγαιναν επιτόπου οι άνθρωποι του ΟΤΕ πιθανώς να μην τους άφηναν οι οπαδοί που φυλάνε Θερμοπύλες και να φώναζαν: This is Σπάτααα!


Στον Άρη, τώρα που άρχισαν τα ό

Keywords
Τυχαία Θέματα