Με Τόλια ο Πανιώνιος

19:08 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν έμεινε για πολύ καιρό «ορφανή» η θέση του προπονητή του Πανιωνίου, αφού καλύφθηκε από το Νίκο Τόλια.

Όπως αποφασίστηκε από τους διοικούντες το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης, αντικαταστάτης του Αλέκου Παππά στην τεχνική ηγεσία τους θα είναι ο Λαρισαίος Νίκος Τόλιας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από γυναικείο μπάσκετ, έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων στις Εσπερίδες, τον ΔΑΣΑΛ, τον Παγχιακό και τον Πειραϊκό. Άμεσοι συνεργάτες του, αλλά και υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής, θα είναι οι Θάνος Σόφτσης και Μίλτος Μηλιάτης.

Η ανακοίνωση για το Νίκο Τόλια:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ και το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Τόλια. Άμεσοι συνεργάτες του και με προπονητική ευθύνη στα τμήματα Νεανίδων έως και Παγκορασίδων θα είναι οι Θάνος Σόφτσης και Μίλτος Μηλιάτης».

Στον Πανιώνιο ενημερώνουν και για τις διοικητικές εξελίξεις του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, το οποίο αναλαμβάνει ο Άγγελος Ριζόγλου, με έφορο τον Τάκη Κολώνια. Η ανακοίνωση: «Στην «επόμενη ημέρα» του τμήματος τη διοικητική ευθύνη έχει ο Άγγελος Ριζόγλου, με άμεσο συνεργάτη τον έφορο γυναικείας ομάδας Τάκη Κολώνια. Η ομάδα που «χτίζεται», νεανική και ελπιδοφόρα, θα έχει τη συμπαράσταση και βοήθεια της διευρυμένης εφορίας των Υποδομών Μπάσκετ Πανιωνίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα