Τα χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα!

Αν και δυσκολεύτηκε, η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε τελικά το εμπόδιο της Σαραγόσα με 71-68 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι νικητές είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Έραζεμ Λόρμπεκ οι οποίοι πέτυχαν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα, ωστόσο τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Κάρλος Καμπέθας και την… παρέα του οι οποίοι παραλίγο να κάνουν τη μεγάλη… ζημιά στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Πολύ καλός για τους ηττημένους ήταν και ο πρώην παίκτης του Άρη, Μπρέισι Ράιτ, ο οποίος σημείωσε 12 πόντους.

Στο μεταξύ, η Γκραν Κανάρια του Μάικ Μπράμος

δεν τα κατάφερε απέναντι στην Καχασόλ εκτός έδρας, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του διεθνή γκαρντ. Ο Έλληνας παίκτης σημείωσε 18 πόντους με 4 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ, ωστόσο οι νικητές είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Πολ Ντέιβις με 15 πόντους, ενώ ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μιλένκο Τέπιτς έμεινε στα χαμηλά σημειώνοντας μόλις 2 πόντους.

Από την πλευρά της, η Λαγκούν Άρο του Μανώλη Παπαμακάριου πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, απέναντι στη Μούρθια με 89-85. Ο Έλληνας γκαρντ είχε 5 πόντους και 1 ριμπάουντ, ενώ κορυφαίο για τους νικητές ήταν για μία ακόμη φορά ο Αντι Πάνκο, ο οποίος σταμάτησε στους 23 πόντους και τα 7 ριμπάουντ. Τέλος, η Αλικάντε πραγματοποίησε σπουδαίο «διπλό» απέναντι στην Εσντουντιάντες, η Φουενλαμπράδα νίκησε εντός έδρας την Βαγιαδολίδ, ενώ η Μπανταλόνα νίκησε τη Βαλένθια.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Καχασόλ - Γκραν Κανάρια 75-70
Μούρθια - Λαγκούν Αρο 85-89
Εστουντιάντες - Αλικάντε 68-76
Φουενλαμπράδα - Βαγιαδολίδ 65-54
Μπανταλόνα - Βαλένθια 81-73
Μπαρτσελόνα - Ζαραγόσα 71-68

Keywords
Τυχαία Θέματα