Το πανόραμα της Football League 2

Η νίκη της Καλαμαριάς με 1-0 επί του Εθνικού Γαζώρου που ήταν η πρώτη για τον πρωτοπόρο του 2ου Ομίλου της Football League 2, καθώς μέχρι τώρα μετρούσε 6 στα 6 αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της 7ης αγωνιστικής. Στον 1ο όμιλο αντίθετα ο Πανηλειακός προχώρησε με νίκη 3-1 επί του Αστέρα Μαγούλας σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

1ος Ομιλος: Πρώτος ο Πανηλειακός, ανεβαίνει ο Απόλλων Σμύρνης

Σε ένα επεισοδιακό

παιχνίδι με πολλές αποβολές, νεύρα και συρράξεις μεταξύ παικτών αλλά και προπονητών, ο Πανηλειακός νίκησε με 3-1 τον Αστέρα Μαγούλας που τελείωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες.

Στην Καλαμάτα, σε ένα επίσης επεισοδιακό (αλλά όχι το ίδιο μεγάλης έντασης) παιχνίδι η «Μαύρη Θύελλα» ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟ Ρουφ και έτσι έχασε έδαφος, αφού έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την ομάδα του Πύργου.

Αντίθετα, έδαφος κέρδισε ο Απόλλων Σμύρνης που νίκησε μέσα στην Zάκυνθο με 1-0 την ομώνυμη ομάδα και «έπιασε» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας την Προοδευτική που το Σάββατο (21/01) γνώρισε τη συντριβή στη Γλυφάδα από τον Κεραυνό με 4-2.

Τέλος, στο κρητικό ντέρμπι ο ουραγός Ρούβας πήρε τη νίκη στα Χανιά από την ομώνυμη ομάδα με 1-0.

Για να δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του 1ου ομίλου πατήστε ΕΔΩ

2ος Ομιλος: «Γάζωσε» η Καλαμαριά τον Εθνικό Γαζώρου

Την πρώτη του ήττα μετά από έξι αγωνιστικές γνώρισε ο Εθνικός Γαζώρου και μάλιστα εντός έδρας με 0-1 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στη Νέα Ιωνία του Βόλου η Νίκη παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Δόξα Κρανούλας και έπεσε έτσι στην τρίτη θέση.

Με νίκες προχώρησαν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που κέρδισε χθες Σάββατο (21/01) εκτός έδρας τον Τύρναβο με 1-0 και ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας που υποχρέωσε σε μία ακόμα ήττα τον Αετό στη Σκύδρα (1-2).

Στις Σέρρες ο Οδυσσέας Αναγέννησης νίκησε με 2-1 τον Βατανιακό στο ντέρμπι των ουραγών.

Η αγωνιστική στον 2ο όμιλο ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα (23/01) με την αναμέτρηση ΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Τηλυκράτη.

Για να δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του 2ου ομίλου πατήστε ΕΔΩ

Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων όπως σας την μετέδωσε το Οnsports ΕΔΩ


Keywords
Τυχαία Θέματα