Τα άλλα γενέθλια του Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο γιόρτασε για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγα 24ωρα, τα γενέθλιά του έχοντας για παρέα το γιό του και τους συμπαίκτες του στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί να έσβησε κεράκια μαζί με τον Σέρχιο Ράμος, τον Ίκερ Κασίγιας και τα άλλα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, ο καλύτερος εορτασμός για τα 49α γενέθλιά του ήρθε λίγα 24ωρα αργότερα. Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της «Canillas», των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο γιός του και οι συμπαίκτες του οργάνωσαν μια μίνι-γιορτή.

Ο Πορτογάλος προπονητής

πήγε στην Ορταλέζα για να πάρει τον μικρό Ζοσέ Μάριο από την προπόνηση κι εκεί είδε να τον περιμένει μια γλυκιά έκπληξη. Οι συμπαίκτες και οι προπονητές του γιού του, είχαν ετοιμάσει μια τούρτα και τα απαραίτητα κεράκια έτσι ώστε να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Επίσης, στην τούρτα πρέπει να σημειωθεί πως είχε επάνω το πρόσωπο του γνωστού προπονητή και τα σήματα της Ρεάλ Μαδρίτης και της «Canillas».

Ο Μουρίνιο πέρασε όμορφες στιγμές στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και έδειξε το ανθρώπινό του πρόσωπο όντας ευδιάθετος και πρόθυμος να συζητήσει με τους γονείς των υπόλοιπων παιδιών που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής των «μερένχες».

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη φετινή περίοδο ο γιός του Μουρίνιο είναι στην «Canillas» και ο Πορτογάλος πολλές φορές έχει δώσει το «παρών» στις προπονήσεις των μικρών δίνοντας αρκετές συμβουλές για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Οι πιτσιρικάδες της Ρεάλ βρήκαν έτσι τον τρόπο να του ανταποδώσουν τα όσα τους προσφέρει με ένα εξαιρετικό δώρο, όπως αυτό της έκπληξης για τα γενέθλιά του…

Keywords
Τυχαία Θέματα