Συνεδριάζει εκτάκτως η ΕΣΗΕΑ για το... «εγέρθητι»

20:13 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Επιστολή στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ απέστειλε η αντιπρόεδρος της Ένωσης, Νανά Νταουντάκη, με την οποία ζήτησε άμεσα την λήψη μέτρων προστασίας της ενημέρωσης και των δημοσιογράφων απέναντι στον φασισμό και τους τραμπούκους του.

Την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να βγει ανακοίνωση, αλλά και ν’ αποφασιστούν οι τρόποι αντίδρασης για το πρωτοφανές περιστατικό με το… περίφημο πλέον «εγέρθητι» κατά

την είσοδο του Γενικού Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής», Νίκου Μιχολιάκου, στην αίθουσα όπου οι δημοσιογράφοι θα κάλυπταν την συνέντευξη του μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα, ζήτησε η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Νανά Νταουντάκη.

Η επιστολή, την οποία απέστειλε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ η κα Νταουντάκη, αναφέρει:

«Ως αντιπρόεδρος του ΔΣ σας ζητώ:

- Να συγκαλέσετε άμεσα το ΔΣ για να πάρουμε μέτρα προστασίας της ενημέρωσης και των δημοσιογράφων απέναντι στον φασισμό και τους τραμπούκους του πριν είναι πολύ αργά.

- Να εκδοθεί ανακοίνωση- εκτεταμένη και ουσιαστική -όπου με πολύ σκληρή γλώσσα θα καταδικάζονται τα φαινόμενα αυτά, όχι ως … νέα ήθη (σ.σ. όπως ανέφερε σχέδιο ανακοίνωσης, μετά απο ...δεξιά παρέμβαση),αλλά ως απόπειρα κατάλυσης της δημοκρατίας από φασίστες».

Η ΕΣΗΕΑ αντέδρασε άμεσα και την Τρίτη (08/05) αναμένεται να υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. προκειμένου ν’ αποφασιστούν οι κινήσεις στο συγκεκριμένο θέμα από δω και στο εξής.

Keywords
Τυχαία Θέματα