Πένθος στην Κέρκυρα για το «χαμό» του Πρίφτη

20:13 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πιο φτωχό είναι από τη Δευτέρα (07/05) το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο το οποίο πενθεί την απώλεια του πρώην προέδρου του ΑΟΚ, Νίκου Πρίφτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο εκλιπών διατέλεσε πρόεδρος των Φαιάκων (πρώτος επί ημερών τους στη Super League), πριν παραδώσει τα ηνία στον Γιώργο Λιμπάντση, ενώ μέσω κοινής ανακοίνωσης, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Κέρκυρα

εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Η κηδεία του Πρίφτη θα τελεστεί αύριο Τρίτη (08/05) στις 17.00 από το Α’ Νεκροταφείο Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκυρα:

«Η οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα εκφράζει το βαθύτατο πένθος της για την απώλεια του Νίκου Πρίφτη, σε ηλικία 73 ετών. Ο εκλιπών, διετέλεσε επί μακρόν πρόεδρος της ομάδας. Και, παράλληλα, ο πρώτος επί των ημερών της στη Super League, κρατώντας τη θέση μέχρι τη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Γιώργο Λιμπάντση. Άνθρωπος με σπάνιο ήθος, βαθιά φίλαθλα αισθήματα και απεριόριστη αγάπη για το «καραβάκι», το οποίοι υπηρέτησε με ζήλο και ανιδιοτέλεια δεκαετίες ολόκληρες, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες, τόσο σε καλές όσο και σε δύσκολες στιγμές. Και πλέον, θα παρακολουθεί απ’ τον Παράδεισο… Η απώλειά του, συνιστά τεράστια απώλεια για την οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα, αλλά κι εν γένει για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο γίνεται, πλέον, πιο φτωχό. ΠΑΕ κι Ερασιτέχνης, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του Νίκου Πρίφτη, η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο, Τρίτη, στις 17.00, από το Α’ Νεκροταφείο Κέρκυρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει…».

Keywords
Τυχαία Θέματα