Σύμμαχος του Ρούνεϊ ο Τζούντοβιτς!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για την αποβολή του στον αγώνα με το Μαυροβούνιο για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2012, ωστόσο βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του… θύματος του!

Ο Τζούντοβιτς έστειλε επιστολή στην UEFA, με την οποία ζητάει από τον Μισέλ Πλατινί να μην τιμωρήσει τον Άγγλο στράικερ με 3 αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει

πως θα χάσει όλα τα παιχνίδια των ομίλων!

«Δεν αξίζει την τιμωρία των τριών αγωνιστικών γιατί ήταν σε έντονη ψυχολογική φόρτιση την ώρα του ματς καθώς του είχαν παρουσιαστεί οικογενειακά προβλήματα λίγο πριν το παιχνίδι. Και δεν υπήρχε κανένα σημάδι επιθετικής συμπεριφοράς του Ρούνεϊ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η κλωτσιά του εκείνη τη στιγμή ήταν μια πράξη περισσότερο απελπισίας παρά θυμού», αναφέρει ο Τζούντοβιτς μέσω της επιστολής που απέστειλε.

«Και το πιο σημαντικό από όλα είναι η ίδια η απολογία του παίκτη. Ο Ρούνεϊ κατάλαβε το λάθος του και νιώθει ενοχές. Και η UEFA που δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο ''Fair Play", πρέπει να δει αυτή την σπάνια περίπτωση που ένας παίκτης κατηγορεί μόνο τον εαυτό του για την αποβολή», τονίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα