Ποινή 3 θέσεων σε Χάμιλτον και Πέρεζ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την pole position, πριν τις κατατακτήριες δοκιμές έχασε ο Λιούις Χάμιλτον ενώ ο Σέρτζιο Πέρεζ θα κάνει διπλή δουλειά σε αυτές.

Οι δύο οδηγοί δέχθηκαν ποινή 3 θέσεων για το starting grid του αγώνα της Κυριακής γιατί αγνόησαν κίτρινες σημαίες σε συμβάντα που έγιναν στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής.

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον (McLaren Mercedes) να σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις ελεύθερες δοκιμές του Ινδικού γκραν πρι χθες αλλά

φαίνεται πως αυτή του η προσπάθεια δεν θα φτάσει ως την πρώτη θέση στην εκκίνηση. Ο Βρετανός σημείωσε την τελευταία στιγμή τον ταχύτερο γύρο. Όμως η προσπάθειά του έγινε υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας η οποία είχε «βγει» τα τελευταία 4 λεπτά της περιόδου μετά τις εγκαταλείψεις των Τζέιμι Αλγκουεσουάρι (Toro Rosso – Ferrari) και Πάστορ Μαλντονάντο.

Οι αγωνοδίκες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κάλεσαν για ακρόαση τόσο τον Χάμιλτον όσο και τον Σέρτζιο Πέρεζ (Sauber – Ferrari) για το ίδιο παράπτωμα. Οι οδηγοί δέχθηκαν ποινή 3 θέσεων στις θέσεις της εκκίνησης.

Να θυμίσουμε ότι ποινή πέντε θέσεων γι’ αυτό το γκραν πρι έχει και ο Βιτάλι Πετρόβ του οποίου το μονοθέσιο (Lotus Renault) είχε πέσει πάνω στη Mercedes GP του Μίκαελ Σουμάχερ στον αγώνα της Κορέας δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας: http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα