Στους ομίλους του Champions League η Άρσεναλ

Στην 3η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος τερμάτισε η Άρσεναλ μετά τη νίκη της με 3-2 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.

Το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League πήρε η Άρσεναλ η οποία μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, επικράτησε 3-2 της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς». Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4’ προηγήθηκαν με τέρμα του Μπεναγιούν.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους, ήταν άμεσα και έφτασαν γρήγορα στην

ανατροπή. Ο Λονγκ στο 11’ ισοφάρισε με τον Ντόρανς στο 15’ να κάνει το 2-1. Ο Αντρέ Σάντος με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού έφερε την αναμέτρηση στα ίσια. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Κοσιελνί στο 55’.

Η Τότεναμ, επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου με τη νίκη της να μην είναι αρκετή για το σεντόνι. Ο Αντεμπαγιόρ στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους «πετεινούς» με τον Ντεφό στο 63’ να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Τσέλσι επικράτησε 2-1 της Μπλάκμπερν. Ο Τέρι στο 31’ άνοιξε το σκορ, με τον Μεϊρέλες στο 34’ να κάνει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Γιακούμπου με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Η Έβερτον επικράτησε 3-1 της Νιούκαστλ και έκλεισε θετικά τη σεζόν. Ο Πίεναρ στο 16’ άνοιξε το σκορ για τους «εφοπλιστές» με τον Γέλαβιτς στο 27’ να κάνει το 2-0. Όλα τελείωσαν στο 65’ με τέρμα του Χάιτινχα που έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν με αυτογκόλ του Χίμπερτ στο 73’.

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Στόουκ και Μπόλτον με τους τελευταίους να υποβιβάζονται στην Τσάμπιονσιπ. Ο Γουόλτερς στο 13’ άνοιξε το σκορ, με τον Μαρκ Ντέιβις να ισοφαρίζει στο 39’. Ο Κέβιν Ντέιβις στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 για τους φιλοξενούμενους, που τους έδινε και την παραμονή. Ωστόσο ο Γουόλτερς στο 77’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Σουόνσι έκλεισε μία πολύ καλή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ στο «Λίμπερτι» με τέρμα του Γκρέιχαμ στο 86’. Τέλος, η Γουίγκαν επικράτησε 3-2 της Γουλβς. Ο Τζάρβις στο 9΄ άνοιξε το σκορ για τους «λύκους» με τον Ντι Σάντο (12’) και τον Μπόις (14’) να ανατρέπουν άμεσα. Ο τελευταίος, πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 79’ καθαρίζοντας το παιχνίδι. Το τελικό 3-2, διαμορφώθηκε από τον Φλέτσερ στο 86’.

Keywords
Τυχαία Θέματα