Άσφαιροι Καλαμάτα και Πανηλειακός

«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι της Καλαμάτας με τον Πανηλειακό για την 20η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League 2, κακά μαντάτα για τους γηπεδούχους που παραμενουν εκτός 4άδας.

Η γηπεδούχος ήθελε νίκη για να κυνηγήσει μέχρι τέλους την είσοδό της στα play off, η δε φιλοξενούμενη για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 16' η πρώτη φάση για τον Πανηλειακό, όπου ο Λώττας εκτέλεσε κόρνερ, ο Ακπαρίδης

έπιασε την κεφαλιά, υπό την πίεση του Μπλέτσα, αλλά ο Κοψαχείλης μπλόκαρε. Στο 43' από σέντρα του Δασκαλάκη, κεφαλιά του Τσόπελα, η μπάλα πέρασε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανηλειακό με τον Νικολόπουλο στο 53' η μπάλα πέρασε άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς για την Καλαμάτα ήρθε στο 57'. Ο Πούτσι βρήκε με κάθετη πάσα τον Τριανταφυλλάκη που ήταν μόνος του στην περιοχή, αλλά αυτός αντί να σουτάρει δεν κατάλαβε ότι είναι μόνος και έδωσε στον επερχόμενο Πούτσι όμως πρόλαβαν και απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 64' ο Τσαγκαράκης έκανε κάθετη πάσα στον Τριανταφυλλάκη εκείνος το πλασέ αλλά απόκρουσε ο Λόλας.

Κοντά στο γκολ έφτασε ξανά η Καλαμάτα στο 83' πάλι με τον Τριανταφυλλάκης που έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή αλλά απομάκρυνε ο Θωνιάτης με σωτήριο τάκλιν.

Δεν επετράπη η είσοδος των οργανωμένων φιλάθλων του Πανηλειακού στο γήπεδο καθώς η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά τους. Μπήκαν ωστόσο όσοι ταξίδεψαν μεμονωμένα. Περίπου 1300 ήταν οι φίλαθλοι της Καλαμάτας στις κερκίδες.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας (45' Ρουμπουλάκος), Μπλέτσας (62' Πετρουζέλης) , Ψυχογιόπουλος, Τσαγκαράκης (72' Μπεγέτης), Τσιμικλής, Αλεξανδρόπουλος, Κρητικός, Πούτσι.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Λώλας, Ακπαρίδης, Θωνιάτης, Κάλφας (45' Κάλφας), Κολόκας, Λώττας, Μανιάτης (72' Πλαστουργός), Μπράβος, Γ. Σωτηρόπουλος (78' Τομαράς), Ταφαρλής, Τσετιροκλής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρυοφύλλης (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοτζαμανίδης, Συνιοράκης (Πειραιά)
Κίτρινες: Τριανταφυλλάκης (50'), Τσαγκαράκης (59').

Keywords
Τυχαία Θέματα