Στον τελικό με νίκη η Ατλέτικο!

Τη νίκη με 1-0 στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Βουκουρεστίου.

Η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-2 στο «Βιθέντε Καλντερόν» έκανε πολύ δύσκολο το έργο της Βαλένθια στον επαναληπτικό. Παρόλα αυτά, οι «νυχτερίδες» έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου τους, προσπάθησαν για την ανατροπή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα.

Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σαφής ανασταλτικούς προσανατολισμούς και έβγαλαν το πρώτο 45λεπτο χωρίς προβλήματα στο 0-0 και ουσιαστικά

έκανε εκεί το σημαντικό βήμα για την πρόκριση.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε την ίδια μορφή. Ωστόσο, σε μία αντεπίθεση με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Αντριάν Λόπεζ έκανε τρομερό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άλβες πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, στο 79’ ο Τιάγκο Μέντες με μία… χαζή αποβολή, χτυπώντας τον Σολδάδο εκτός φάσης, αποβλήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει το μεγάλο τελικό του Βουκουρεστίου απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το Onsports σας μετέφερε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα