ΛΑΥΡΙΟ | Διοίκηση «Φάντασμα» στο Λαύριο…

Είναι αυτή του Λαυρίου που εδώ και καιρό είναι ωσεί παρών, αφού ουσιαστικά έχει παραδώσει τα «κλειδιά» του «μαγαζιού» στους ίδιους τους παίκτες.

Τα οικονομικά της ομάδας ήταν από πέρσι δύσκολα, αλλά πλέον ούτε ως φήμες δεν υπάρχουν γιατί επί πρακτέου πληρωμών… τίποτα.

Μετά και τα Χριστούγεννα, οι παίκτες άκουγαν μόνο τις υποσχέσεις των διοικούντων για χρήματα που ακόμη έρχονται και που

όπως αποδεικνύεται, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, με την ομάδα να έχει σωθεί, αποδείχτηκε ένα παραμύθι ώστε να κατεβαίνουν οι παίκτες στους αγώνες.

Ελάχιστοι άνθρωποι βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και συνέβαλλαν ώστε να πάρουν κάποια χρήματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησίασαν έναν κανονικό μισθό. Έως και σήμερα οι μισθοί που έχουν πληρωθεί είναι οριακά τρεισήμισι (3,5)!!!
Αρκετοί από τους παίκτες του Λαυρίου δεν έχουν καμία γραπτή εγγύηση ότι θα λάβουν έστω και κάποια απ’ τα χρωστούμενα, κινδυνεύοντας επί της ουσίας να μείνουν απλήρωτοι.

Ο Χρήστος Σερέλης είχε από καιρό περιορίσει τις προπονήσεις, τώρα αυτές δεν πραγματοποιούνται και ενώ ακολουθεί ο αγώνας στον Λαγκαδά.

Το ζητούμενο όμως είναι αν θα παραστούν οι παίκτες του Λαυρίου στο παρκέ(;) Οι ίδιοι, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, είναι αποφασισμένοι να μην αγωνιστούν. Άλλωστε μεγάλο ερωτηματικό παραμένει και αν θα υπάρχει πούλμαν που θα τους μεταφέρει, αφού και στην Κατερίνη πήγαν με δικά τους ΙΧ. Οι της διοίκησης συνεχίζουν να είναι εξαφανισμένοι, χωρίς να δώσουν ούτε τις απαραίτητες εξηγήσεις εκτός από τα οφειλόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα