ΟΦΗ: Η αποστολή των Νέων για τα Ιωάννινα

Με προπόνηση που έκαναν την Πέμπτη το απόγευμα (26/04) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι παίκτες της ομάδας Νέων του ΟΦΗ κάτω των 20 ετών για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Η αναμέτρηση που είναι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League έχει προγραμματιστεί

να διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στις 10.30 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Η σημερινή τελευταία προπόνηση του κρητικού συγκροτήματος αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής.

Μετά το τέλος αυτής ο Δημήτρης Βολονάκης επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες: Γιαγκιόζης, Ζερβός, Ρουμελιώτης, Κωστάκης, Ανδρουλάκης, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Δουκιαντζάκης, Παπαδιός, Ντελία, Φραγκιαδάκης, Φανουράκης, Σκουτέλης, Κουκάκης, Κωνσταντίνου, Αδαμάκης, Καστελλιανάκης και Χαλκιαδάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κολιακουδάκης, Βλαχάκης, γιατί είναι τιμωρημένοι. Ο πρώτος έχει τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και ο δεύτερος με μία. Την Παρασκευή το απόγευμα (27/04) μέσω Αθηνών η αποστολή του ΟΦΗ θα μεταβεί αεροπορικώς στα Ιωάννινα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σπυρίδων Τσιάκος του Συνδέσμου Θεσπρωτίας με βοηθούς τους συντοπίτες του Κωνσταντίνο Μαραζόπουλο - Χρήστο Σούφη. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νικόλαος Χατζηνικολάου του Συνδέσμου Ηπείρου.

Το περασμένο Σάββατο (21/04) οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για την 30η αγωνιστική της Super League με τον ΟΦΗ να επικρατεί του αντιπάλου του με 3-1 στη Βαγιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα