Στην Ολλανδία οι κοπέλες της Εθνικής

Οι πολίστριες της Εθνικής Ελλάδας έφτασαν σήμερα στο Αϊντχόφεν, όπου την Τετάρτη ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Χαμογελαστές και ευδιάθετες, μοιράζοντας αυτόγραφα, οι πολίστριες της Εθνικής Ελλάδας, έφτασαν σήμερα στην Ολλανδία. Στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ της περίμενε ο υπεύθυνος της εταιρείας στο Ντίσελντορφ κ. Παπαμανώλης, που είχε μεριμνήσει για το πούλμαν της αποστολής.

Η

ελληνική αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο Φαν ντερ Βαλκ, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από την πισίνα των αγώνων.

Στο ίδιο ξενοδοχείο είναι αρκετές αποστολές ανδρών και γυναικών, μεταξύ των οποίων η Τουρκία με τα Σκόπια (αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών) και η Ισπανία (των Γυναικών).

Μοίραζαν αυτόγραφα

Με την άφιξη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2011, αρκετοί ήταν οι θαυμαστές που περίμεναν για αυτόγραφα από τις διεθνείς μας πολίστριες, τις οποίες μάλιστα αναγνώριζαν από φωτογραφίες που ήδη είχαν στα χέρια τους, μιας και πρόκειται για την Παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα