Οι Έλληνες διαιτητές στην Ευρώπη

Η ελληνική διαιτησία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της εβδομάδας.

Οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της εβδομάδας:

Champions League

Αύριο Τρίτη 17/1, ο διεθνής διαιτητής Βαρθαλίτης Αλέξανδρος θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα Eczacibasi VitrA ISTANBUL (TUR) - SCHWERINER SC (GER) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου του Champions League Γυναικών.

Την Τετάρτη 18/1, ο διεθνής

διαιτητής Γεωργουλέας Γιώργος θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα Remat ZALAU (ROU) - Euphony ASSE-LENNIK (BEL) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Β’ ομίλου του Champions League Ανδρών.

Την ίδια μέρα, ο διεθνής διαιτητής Γεροθόδωρος Νώντας θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα ACH Volley LJUBLJANA (SLO) - TOURS VB (FRA) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του ΣΤ’ ομίλου του Champions League Ανδρών.

Challenge Cup

Αύριο Τρίτη 17/1, ο διεθνής διαιτητής Αμασιάδης Ιωάννης θα είναι Α' διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα Iller Bankasi ANKARA (TUR) - Calcit KAMNIK (SLO) για τη φάση των 32 του Challenge Cup Γυναικών (πρώτος αγώνας 3-1 υπέρ της τουρκικής ομάδας).

Την ίδια μέρα, ο διεθνής διαιτητής Μπαντιανίδης Χρήστος θα είναι Β' διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα ZOK RIJEKA (CRO) - ISTRES Ouest Provence (FRA) για τη φάση των 32 του Challenge Cup Γυναικών (πρώτος αγώνας 3-1 υπέρ της γαλλικής ομάδας).

Την Τετάρτη 18/1, ο διεθνής διαιτητής Γεωργιάδης Μανώλης θα είναι Β' διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα Dinamo Romprest BUCURESTI (ROU) - Omichka OMSK (RUS) για τη φάση των 32 του Challenge Cup Γυναικών (πρώτος αγώνας 3-0 για την ομάδα της Ρωσίας).

Την ίδια μέρα, ο διεθνής διαιτητής Θεμελής Μιχάλης θα είναι Β' διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα Mladost ZAGREB (CRO) - RENNES Volley 35 (FRA) για τη φάση των 32 του Challenge Cup Ανδρών (πρώτος αγώνας 3-0 υπέρ της ομάδας της Γαλλίας).

Keywords
Τυχαία Θέματα