Στην Αναγέννηση το παιδικό πρωτάθλημα

Με το απόλυτο 6 στα 6 και μόνο με ένα χαμένο σετ στο παθητικό της (18-01) η Αναγέννηση Άρτας κατέκτησε το Παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.

Η ομάδα της Αναγέννησης είχε μόνο δύο παίδες στη σύνθεσή της (Χιούσας και Λουκάς) ενώ οι υπόλοιποι 10 είναι Παμπαίδες και είναι οι: Αθανασίου Δημήτρης, Αθανασίου Λάμπρος, Δημοθεόδωρος Παναγιώτης, Δραγατάκης Κώστας, Κουτσούπας Διονύσης, Μαγκούτης Χάρης, Καραμπάς Πέτρος, Ντογκάνι Άγγελος, Πάλλας Νίκος και Μαγγιώρης Ευάγγελος.

Η Αναγέννηση που μετρά φέτος

δύο τίτλους στην Δυτική Ελλάδα (Εφήβους και Παίδες) και επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση και του πρωταθλήματος Παμπαίδων πετυχαίνοντας το 3 στα 3 κάτι που στο παρελθόν το έχει πετύχει η ομάδα της Άρτας 3 φορές και μάλιστα συνεχόμενες (2005 έως 2008).
Προπονητής και στο τμήμα Παίδων είναι ο Αποστόλης Πορτοβάρας που με την συστηματική και σε βάθος δουλειά που κάνει, έχει καταφέρει να κάνει το βόλεϊ στην Άρτα πρώτο άθλημα και όλες οι προηγούμενες επιτυχίες πιστώνονται σε αυτόν και μόνο σε αυτόν. Το γεγονός ότι από το 2004 και μέχρι σήμερα στα ηλικιακά έχει κατακτήσει 15 τίτλους αποτελεί από μόνο του μεγάλη επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα