Περί… πάρκινγκ, θέσεων και προθέσεων

Όλοι οι μέτοχοι έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους. Ας πει και ο Βγενόπουλος τι θέλει καθαρά, μπας και ανοίξει ο δρόμος για λύση στον Παναθηναϊκό.

Όσο περνούν οι μέρες, καταλαβαίνει και ο πιο αφελής πια, ποιο είναι το πραγματικό έργο που παίζεται στον Παναθηναϊκό και ποιο είναι και το ζητούμενο της κάθε πλευράς.

Τα πράγματα δυστυχώς για το ιστορικό σωματείο είναι πια απλά.

Και είναι με λίγα λόγια, το αν και ποιος, έχει την διάθεση

και έχει και τα χρήματα για να μπει και να αναλάβει το βάρος αυτής της ομάδας. Ένα βάρος, το οποίο φυσικά κάποιοι το διαμόρφωσαν και τώρα αρνούνται να αναλάβουν το κόστος που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Αυτό είναι η ουσία. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί και να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Και να στέλνει και μηνύματα και ότι γουστάρει. Η ουσία και η καθαρή αλήθεια για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αυτή την στιγμή δεν αλλάζει.

Και δυστυχώς όσο περνούν οι μέρες, διαφαίνεται και κάτι άλλο επίσης, όλο και πιο καθαρά.

Πως εδώ πλέον, δεν είναι θέμα κόντρας του ενός με τον άλλο, δεν είναι καν θέμα διαφωνίας στον άλφα ή τον βήτα όρο που θέτει ή δεν θέτει ο καθένας και ειδικά οι Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος, αφού σ’ αυτούς εστιάζεται το πρόβλημα.

Το θέμα είναι η αποσαφήνιση πια, του ακριβώς θέλει ο καθένας απ’ τους δυο και γενικότερα κατ’ επέκταση όλοι οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού.

Και λυπάμαι που το λέω, αλλά σε γενικές γραμμές όλοι έχουν ξεκαθαρίσει την στάση τους, εκτός από έναν. Τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Για όλους τους υπόλοιπους, ξέρουμε λίγο πολύ τι θέλουν και τι θα κάνουν, άσχετα από τους λόγους για τους οποίους το κάνει ο καθένας. Για τον μόνο που ακόμα κανείς δεν έχει καταλάβει τι θέλει επιτέλους από τον Παναθηναϊκό είναι ο συγκεκριμένος.

Επί της ουσίας δηλαδή, παρ’ ότι συνηθίζεται να χρησιμοποιείται για επικοινωνιακούς λόγους η φράση «παρκαρισμένες μετοχές» για τον Τζίγκερ, όλοι οι μέτοχοι αυτήν την στιγμή, παρκαρισμένες τις έχουν τις μετοχές τους.

Αν εσείς ξέρετε κάποιον που δεν τις έχει παρκαρισμένες και τις… χρησιμοποιεί ενεργά, να μου τον πείτε και εμένα να τον μάθω.

Όλοι οι μέτοχοι λοιπόν, τις έχουν παρκαρισμένες και επί της ουσίας ανενεργές και όλοι έχουν πει τι θα κάνουν.

Ο Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως στο ποδόσφαιρο δεν μπαίνει και ας καθαρίσουν τα πράγματα αυτοί που τα έφτιαξαν και τα έφεραν ως εδώ.

Ο Πατέρας τόχει ξεκόψει οριστικά ότι δεν ενδιαφέρεται και τέλος. Και οι άλλοι μέτοχοι (όπως οι εκπρόσωποι της πάλαι ποτέ ΠΕΚ, Νίκας, Ζολώτας κ.λπ.) έχουν κουνήσει εδώ και καιρό μαντήλι και έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ξαναβάλουν λεφτά στον Παναθηναϊκό. Εξαίρεση σε όλους αυτούς ο Πολέμης που ναι μεν είπε ότι προτίθεται να βάλει το ποσοστό του, αλλά όταν είδε τι γίνεται και κατάλαβε ότι εδώ γίνεται ένας πόλεμος με στόχο να μην χρειαστούν λεφτά για να πάρει κάποιος τον Παναθηναϊκό, αλλά να τον οδηγήσει στην καταστροφή μπας και τον πάρει τζάμπα, αποχώρησε αξιοπρεπέστατα απ’ αυτή την καρικατούρα και καλά έκανε.

Ο Β

Keywords
Τυχαία Θέματα