Σερβίς για τίτλους στην ΕΠΕΣΘ

Ώρα τελικών αύριο Σάββατο (21/4) στη Θεσσαλονίκη, για την ΕΠΕΣΘ με το ενδιαφέρον να κορυφαώνεται στην Α’ Κατηγορία Ανδρών και Γυναικών.

Στην μεγάλη κατηγορία οι τελικοί θα ξεκινήσουν την Κυριακή 22 Απριλίου στο ΔΑΚ Ευόσμου και ο Αίας Ευόσμου, που έχει πλεονέκτημα έδρας και στις δύο κατηγορίες, προηγείται με 2-0 στις νίκες του Ναυάρχου Βότση στις γυναίκες και του Νέστωρα στους άνδρες. Αν δεν καταφέρει να νικήσει και να στεφθεί πρωταθλητής,΄ή μειώσουν οι αντίπαλοι οι τελικοί θα συνεχιστούν

την επόμενη εβδομάδα.

Πρώτοι αναμετρώνται το Σάββατο στην Περαία, ο ΑΟΔ Θερμαϊκού και ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Β’ Κατηγορία Γυναικών, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδό τους στην Α’ Γυναικών. Το ίδιο ισχύει για τον Αγ. Νικόλαο και το Πειραματικό, που θα συναντηθούν την Δευτέρα στη Μηχανιώνα, στον τελικό της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, έχοντας κερδίσει την άνοδό τους στην Β’ Γυναικών.

Σε όλους τους τελικούς θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των χάλκινων μεταλλίων στις ομάδες που τα κέρδισαν αντίστοιχα και είναι ο Μακεδονικός (Α Ανδρών), η ΧΑΝΘ (Α Γυναικών), ο ΓΑΣ Κουφαλίων (Β Γυναικών) και ο ΠΟ Μουδανιών (Γ Γυναικών).

Το αναλυτικό πρόγραμμα των τελικών:

Α ΑΝΔΡΩΝ (ΑΙΑΣ - ΝΕΣΤΩΡ): Κυριακή 22/4 (ΔΑΚ Ευόσμου 20.00), Πέμπτη 26/4 (αν χρειαστεί, Σχ. Ευκαρπίας 21.00), Κυριακή 29/4 (αν χρειαστεί, ΔΑΚ Ευόσμου 20.00)

Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΑΙΑΣ - Ν. ΒΟΤΣΗΣ): Κυριακή 22/4 (ΔΑΚ Ευόσμου 17.30), Κυριακή 29/4 (αν χρειαστεί, Βότση 18.00), Τετάρτη 2/5 (αν χρειαστεί, ΔΑΚ Ευόσμου 21.00)

Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ - ΠΑΟΚ): Σάββατο 21/4, ΔΓ Περαίας 20.00

Γ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ): Δευτέρα 23/4, ΔΑΚ Μηχανιώνας 20.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα