«Τίτλοι τέλους» για Καλλιθέα

Την αποχώρησή της από το γυναικείο πρωτάθλημα έκανε γνωστή η ομάδα της Καλλιθέας καθώς οι ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports, ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος της Καλλιθέας, Γιώργος Παυλόπουλος, τονίζοντας πως το όνομα της ιστορικής ομάδας δεν μπορεί να σπιλωθεί επειδή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις...

«Οι

λόγοι που αποχωρούμε από το πρωτάθλημα είναι καθαρά οικονομικοί με αποτέλεσμα να μην παραβρεθούμε την Κυριακή (22/04) στο γήπεδο της Σοχώρας για τον προγραμματισμένο αγώνα με τις Κρήσσες Ρεθύμνου. Εμείς και οι Κρήσσες Ρεθύμνου προσπαθούμε να σωθούμε και να παραμείνουμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει όλα τα ταξίδια και έχουμε παραβρεθεί σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια ωστόσο, τα έξοδα είναι πολλά και δεν έχουμε πλέον τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες οικονομικές εποχές που ζούμε. Η ομάδα μας ονομάζεται ΚΑΛΛΙΘΕΑ και μια ομάδα με ένα τόσο μεγάλο όνομα δεν μπορούμε να το σπιλώσουμε. Την Δευτέρα (23/04) θα αποσταλεί και επίσημο χαρτί στην ΕΠΟ προκειμένου να κάνουμε γνωστή την αποχώρησή μας. Φτάσαμε στον 'αμήν' και αποχωρούμε. Τα κορίτσια έχουν ενημερωθεί για αυτή μας την απόφαση. Ηθικά δεν μας αρμόζει κάτι τέτοιο και γι'αυτό αποχωρούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Παυλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα