Δίμηνος αποκλεισμός για Πηλαδάκη, κεκλεισμένων το ΑΕΛ-Καλλονή

Ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, τιμωρήθηκε με δυο μήνες απαγόρευσης εισόδου, για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, ενώ η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Να θυμίσουμε πως στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις 14 Μαρτίου του 2012, ο πρόεδρος της Λάρισας είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις του διαιτητή

της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο 12 χιλιάδων ευρώ στους «βυσσινί».

Παράλληλα, το παιχνίδι της ΑΕΛ με την Καλλονή θα γίνει χωρίς κόσμο, εφόσον η Λάρισα δεν καταθέσει έφεση, ενώ οι Φωκικός και Πιερικός τιμωρήθηκαν με 1500 ευρώ πρόστιμο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για την αναμέτρηση ΑΕΛ - Πανσερραϊκός:

«Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού των τριών χιλιάδων(3.000) ευρώ, για ρίψεις αντικειμένων β. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ για τα μεμονωμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου , γ. τη διεξαγωγή ενός (1)αγώνα κεκλεισμένων των θυρών – χωρίς θεατές για τα μεμονωμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου και δ. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ για τη συμπεριφορά του προέδρου της Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ. Επέβαλε στον Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 4/2011 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, τις πειθαρχικές ποινές α.της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί δυο (2) μήνες και β. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ(αγώνας της 14-3-2012 με ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ)».

Keywords
Τυχαία Θέματα